- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Chokladkaka med protein
Ciao bakade en chokladkaka idag som blev rätt ok ( för att vara nyttig )
Receptet är:
0,75 dl dinkelmjöl
1tsk bakpulver
0,5 dl kakao
3 ägg
1 dl acaciahonung
250 g kesella
0,5 dl bakepro ( eller annat proteinpulver )
50 g hackade valnötter
smöra formen och bröa med sesamfrön
200 grader i ugn ca 30 min
gott är att smälta mörk choklad och bre ut över kakan när den är färdig.:up:
Någon som kan uppskatta ungefärligt näringsvärde?
Utgick från att du hade 1%-ig Kesella i och räknade inte med lagret av smält choklad uppepå…
1334,5 kcal för hela kakan
83,4 g protein
121,6 g kolhydrater
56,8 g fett
Skulle nog ha bytt ut honungen mot sötningsmedel och kanske inte alla äggulor, nötterna gjorde också ett ganska högt påslag…
äh, ska man deffa så ska man inte äta kakor överhuvudtaget.
En kaka är en kaka, och kakor är/SKA vara onyttiga!
visst kan man ta sötningsmedel, och ja man kan ta ett helt ägg + två vitor men undra hur det smakar då. Får göra ett nytt försök. Tack så mycket
[http://forum.body.se/showthread.php?t=8494&highlight=kladdkaka] :emo-thumb
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY