Home › Forums › Matlagning och Recept › Den eviga kycklingen
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
6 februari, 2007 at 06:59 #716955Anonym anvandareMember
Jag brukar tillaga min kyckling i en Quick Grill, vilket gör den saftig och välsmakande.
Men.
Jag har total idétorka vad gäller kryddningen av denna förbannade kyckling.
Det brukar bli grillkrydda, svartpeppar och vitlökspulver för det mesta.
Så:
Tips och förslag på kryddning/marinad och så vidare mottages tacksamt.
Någon som kan tänka sig att förbarma sig över en inskränkt fågelätare?
Tack på förhand.
Jon.
6 februari, 2007 at 06:59 #80377Anonym anvandareMember6 februari, 2007 at 08:12 #716956Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Jag brukar tillaga min kyckling i en Quick Grill, vilket gör den saftig och välsmakande.Men.
Jag har total idétorka vad gäller kryddningen av denna förbannade kyckling.
Det brukar bli grillkrydda, svartpeppar och vitlökspulver för det mesta.
Så:
Tips och förslag på kryddning/marinad och så vidare mottages tacksamt.
Någon som kan tänka sig att förbarma sig över en inskränkt fågelätare?
Tack på förhand.
Jon.
curry på kykling i ugnene länge o väl m vitlök svartpeppar o cayen..låter inte bäst men misslyckas du bjder ja på middag haha:)
6 februari, 2007 at 08:25 #716957Anonym anvandareMemberSkrapa av skal och kläm ur saften ur en apelsin. Skala och riv ingefära. Gnid in kycklingen med detta. Eventuellt kan man koka ihop apelsinsaften så att den blir lite klistrig innan man gnider in den.
6 februari, 2007 at 08:35 #716958Anonym anvandareMemberKanel + curry
Bara kanel
Fänkål
Citron
Persilja
Soja
6 februari, 2007 at 10:37 #716959Anonym anvandareMemberSweet & Sour Sauce. Eller vad den nu heter.
6 februari, 2007 at 10:39 #716960Anonym anvandareMembertacokrydda, aldrig fel, när det ska gå fort
6 februari, 2007 at 10:46 #716961Anonym anvandareMemberJag har i stort sett alltid curry, trocomare örtsalt, pepparmix, torkad basilika, vitlökspulver…
Ibland blir det istället soltorkade tomater, vitlök, salt och peppar.
Pesto funkar det också.
Ingefära är också gott!6 februari, 2007 at 14:48 #716962Anonym anvandareMemberTraktörpanna
kyckling
vitkål, ingefära, vitlök, soya, skvätt vatten. Ev. lite buljong.
cashewnötter till serveringstrimla vitkål fint, riv ingefära,
i med allt i pannan, slå på lite lite vatten, buljong, soya & pressa över vitlök… Salt & peppar efter smak..Svag värme tills kycklingen är färdig
(detta är ju då inte i ugn men väldigt väldigt gott ändå..)
6 februari, 2007 at 15:18 #716963Anonym anvandareMemberSweet Baby Ray’s Hickory Sauce blandat med lite Sambal Oelek eller chilisås. Pensla på filéerna, in i ugnen. :up:
6 februari, 2007 at 23:26 #716964Anonym anvandareMemberGrillkrydda, Curry Vandigo
7 februari, 2007 at 06:43 #716965Anonym anvandareMemberTack för alla tips!
Keep ém coming..
7 februari, 2007 at 22:05 #716966Anonym anvandareMemberTandori! Så gott!
8 februari, 2007 at 06:55 #716967Anonym anvandareMemberJ-son wrote:Tandori! Så gott!ta ordet ur munnen bara..:emo-thumb Tandori..mums för det!
8 februari, 2007 at 07:12 #716968Anonym anvandareMemberEhh..
Vad är Tandori för något egentligen?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.