ditt bästa…

Home Forums Matlagning och Recept ditt bästa…

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #65130
    #453110

    recept. Din favvo…
    dela med dig:P

    #453111

    Trådskaparen brukar börja :) ?
    Själv har jag inget direkt eget favorit recept, men gillar väldigt mycket att blanda tonfisk med cafe de paris sås och pasta till. Enkelt och gott :)

    #453112

    en burk tonfisk med en hackad lök och en msk majonäs och pasta.. (missbrukat det ett bra tag nu, ingen vacker syn med en hungrig veronika under lunchtid) :P

    #453113

    Gör en mustig tomatsås med lite färsk chili.

    Lägg räkor (gärna råa tigers) och laxfilé i en ungnsfast form. Kör på 250c i ca 10 min. Slå av ev vätska.
    Skär kronärtskockor i bitar och lägg dom tillsammans med räkor å lax. Täck med tomatsåsen och riv fetaost över (går utmärkt med Fontanas lightfeta på 10%)
    Gratinera i 250c ca 10-15min.

    Servera med tzatziki, greksallad och varmt bröd!

    Tzatzikitips!

    1 burk kesella 1%
    Samma mängd Meze yoghurt 10%
    1msk olivolja
    2tsk rödvinsvinäger
    salt
    peppar
    3-4 vitlöksklyftor rivna
    1st lagom stor gurka

    (Obs alla mått är ca, smaka dig fram!)
    Skala å riv gurkan grovt. Lägg i ett durkslag och salta den lite. Låt stå 30min. Krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
    Blanda allt i en lämplig skål/bunke och ställ i kylen minst 30min innan den serveras. Håller sig 4-5 dagar i kylskåp.

    Smaklig måltid!

    #453114
    Tobbe K wrote:
    Gör en mustig tomatsås med lite färsk chili.

    Lägg räkor (gärna råa tigers) och laxfilé i en ungnsfast form. Kör på 250c i ca 10 min. Slå av ev vätska.
    Skär kronärtskockor i bitar och lägg dom tillsammans med räkor å lax. Täck med tomatsåsen och riv fetaost över (går utmärkt med Fontanas lightfeta på 10%)
    Gratinera i 250c ca 10-15min.

    Servera med tzatziki, greksallad och varmt bröd!

    Tzatzikitips!

    1 burk kesella 1%
    Samma mängd Meze yoghurt 10%
    1msk olivolja
    2tsk rödvinsvinäger
    salt
    peppar
    3-4 vitlöksklyftor rivna
    1st lagom stor gurka

    (Obs alla mått är ca, smaka dig fram!)
    Skala å riv gurkan grovt. Lägg i ett durkslag och salta den lite. Låt stå 30min. Krama sedan ur så mycket vätska som möjligt.
    Blanda allt i en lämplig skål/bunke och ställ i kylen minst 30min innan den serveras. Håller sig 4-5 dagar i kylskåp.

    Smaklig måltid!

    AAAAAAAAAAAaaaahh!

    Ja, detta kan jag intyga att det är svingott!!!!
    Detta får du gärna laga igen Tobbe! :P

    #453115

    TOBBE, ditt recept ska jag pröva i helgen. Låter sjukt smaskigt

    Mitt usla bidrag

    1. Öppna telefonkatolgen och slå upp numret till närmsta pizziera
    2. Beställ en kebabpizza
    3. Vänta en kvart/15min
    4. Gå till pizzerian, köp en läsk & pizzasallad och medtag pizzan hem
    5. Servera med läsken och ät medan maten är varm. Varva med pizzasallad!

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.