- This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Fettet i stekpannan
Tjenare.
Jag undrar hur mycket av fettet i stekpannan som tas upp av det man steker? Ska steka kycklingfilé och tänkte steka i margarin. Men vill inte få i mig allt för mycket kalorier.
Tveksamt om något sugs upp överhuvudtaget. Kött absorberar fett väldigt dåligt.
Steker du t.ex. fet fisk eller fetare kött kan fetthalten mycket väl bli lägre efter stekning jämfört med före. Oroa dig inte, du kommer ju själv se i stekpannan att fettet finns kvar. Lite fetare blir kanske kycklingen men fett ska du ju givetvis ha i måltiden oavsett.
Tack för svar då kommer inte mitt kalori intag öka direkt mycket då. Men skulle inte göra nått om intaget öka från 2500-2600 om de var så.
Eddie du hjälper fan de flesta me sina frågor här. Gött att du finns här på forumet :up:
Tack. En gör så gött en kan (som jag hade sagt IRL där mitt språk är avsevärt mer bonnigt än i skrift:D).
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY