- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Fiberhusk
Är det många som använder fiberhusk som bukfylla vid deff här?
10 kcal per 100 gram låter bra på pappret. Vad exakt kan man använda detta till? Pannkakor, bröd, går det att göra något mer med detta?
Om nån har koll på priset också vore det toppen!
// mvh
fiberhusk använder jag själv i typ proteinpankakor istället för mjöl för att dryga ut det.
Eller för att göra omeletter till wraps bröd.
Skulle inte ens tänka på att äta det för bukfylla, smakar helvete av sig själv.
Tror inte magen mår särskilt bra om den får i sig mycket fiberhusk. Det är ju krossade psylliumfröskal, och psylliumfrön i sig rekommenderas ju bara i doser om 1-2 msk/dag.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY