Fina Fisken !!

Home Forums Matlagning och Recept Fina Fisken !!

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #75253
    #593612

    Hallå jaa…

    Tänkte fråga er erfarna rävar lite kring ämnet Fish…

    ………köpte en packe på Willy´s häromdan, Pangasiusfiléer eller
    hur denna märkliga fisk nu vill stava sitt namn….

    Billig fisk iaf. God ? vet jag dock ej ännu, men rent allmänt
    är Lax det enda jag diggar i fiskväg förutom stekt Sillmacka med mos på sommaren

    Nu till frågan….

    Vad ni har i åtanke om jag säger att jag kör lite Termogen
    diet, och ja, diet för viktminskning allmänt jue :)

    – hur ställer ni er i frågan kring
    o panera fisken under deff och så?? …… Eller om det är ” BIG :nono: ”

    Eller om det går bra/endast är tillåtet, och göra detta i anslutning till
    före/efter träning precis, när ändå lite Carb´s ska ner i kistan…..

    Som sagt, Denna filé fisk och en annan som Willy´s också säljer vid namn Allaska-Pollock
    är det ju vettigt pris på, men Allaskan é ju inget vidare…
    Brukar misshandla den med citronpeppar och diverse annat och tvinga
    ner den ibland…. Men billigt, och vettigt alt. till bla. uttjatad kyckling osv.

    …..Svara den som kan och har något relativt vettigt & komma med :emo-thumb

    Lax kan ju lätt göra plånboken tunn till skillnad från dessa två andra
    ovan nämnda simmare…. Skulle vilja ha lite DEFF förslag vad man
    kanske kan hitta på med dessa fiskar….

    /Stoffe

    #593613

    Got Damn It…..

    Det måste va den mest tomma tråden på år & dar ????

    Har ni inte nått konkret o komma med såhär års folk´s ??

    #593614

    har ätit en del pangasiusfilé i mina dar… mest för att willys alltid har det tokbilligt…tror att fisken kallas hajmal på ren svenska, en insjöfisk. men den är inte god! jag brukar panera och krydda så in i norden.

    om panera nu är ett big nono kan jag inte svara på, klart det blir mer kalorier, man får dra ner på nåt annat. kör på alaska pollock istället! saltvattensfisk är godare.

    #593615
    alle wrote:
    har ätit en del pangasiusfilé i mina dar… mest för att willys alltid har det tokbilligt…tror att fisken kallas hajmal på ren svenska, en insjöfisk. men den är inte god! jag brukar panera och krydda så in i norden.

    om panera nu är ett big nono kan jag inte svara på, klart det blir mer kalorier, man får dra ner på nåt annat. kör på alaska pollock istället! saltvattensfisk är godare.

    Menar du att malen skulle smaka värre än A-Pollocken ??

    För den tycker jag är rääälig… Så då lär ju inte malen vara
    alltför god och få i gommen…. hmf… och ja som ska förbruka ett helt Kilo´s…
    Kanske varar länge då? Var några rättså duktiga fileér i påsrackaren….. hmf.

    Funderar på & koka tex. A-Pollocken i buljong eller nått
    för o få ner den lättare… men men. Nån som testat de kanske?

    Få väl kolla detta med paneringen på egen fot då… or hand.
    Innehar bara inget ströbröd :)
    Därav slänges frågan uthär till alla ”allvetare” som brukar
    vara flitiga med & dela med sig av info :)

    mvh. /Stoffe

    #593616

    Ett litet tips: :)
    Lägg fisken ihop med en grönsaksbuljongtärning i vattnet.
    Krydda med paprikapulver.
    Pressa i citron.
    Släng ner hackad salladslök och skivad tomat.
    Klipp ner massor av färsk dill.
    Låt det koka klart.
    Smakar alldeles utmärkt ihop med Hokifilé så kanske din
    tråkiga lilla firre kan bli skaplig också.

    #593617
    Skruttis wrote:
    Ett litet tips: :)
    Lägg fisken ihop med en grönsaksbuljongtärning i vattnet.
    Krydda med paprikapulver.
    Pressa i citron.
    Släng ner hackad salladslök och skivad tomat.
    Klipp ner massor av färsk dill.
    Låt det koka klart.
    Smakar alldeles utmärkt ihop med Hokifilé så kanske din
    tråkiga lilla firre kan bli skaplig också.

    Skitbra ! Ska testa detta näst fisk är på menyn !!

    Keep it Coming, Fler idéer och tips Folk´s !!

    /Stoffe

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.