- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Fisk
Tja!
Idag försökte jag att panera fisk, hade ett svagt minne från morsan att man skall blanda mjöl + skorpmjöl och rulla fisken i det (fisk som först rullat runt med ett ägg eller två), men detta blev inte alls bra. Vad gjorde jag för fel?
Eller var det kanske bara fördelningen mellan mjölsorterna kanske?
Annars är fiskfile + gröna ärtor + potatis en höjdare, snabbt + lätt + nyttigt
rulla fisken i mjölk först, sen i vanligt mjöl. blir bäst/godast då…
ta en tallrik med två knäckta ägg i, och en tallrik med ströbröd i. Först i ägg och sen i ströbröd. Hur enkelt som helst! :up: och gott… Mjöl lät knappast nått gott att rulla det i…
Eller så kan du rulla fisken i sesamfrön blandat med lite kryddor!
tack för tipsen!
sesamfrön låt intressant
Kryddar du mjölen i förväg så blir det gött!
mvh
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY