Fisk

  • This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Author
    Posts
  • #89217
    #949760

    Tja!

    Idag försökte jag att panera fisk, hade ett svagt minne från morsan att man skall blanda mjöl + skorpmjöl och rulla fisken i det (fisk som först rullat runt med ett ägg eller två), men detta blev inte alls bra. Vad gjorde jag för fel?

    Eller var det kanske bara fördelningen mellan mjölsorterna kanske?

    Annars är fiskfile + gröna ärtor + potatis en höjdare, snabbt + lätt + nyttigt :)

    #949761

    rulla fisken i mjölk först, sen i vanligt mjöl. blir bäst/godast då…

    #949762

    ta en tallrik med två knäckta ägg i, och en tallrik med ströbröd i. Först i ägg och sen i ströbröd. Hur enkelt som helst! :up: och gott… Mjöl lät knappast nått gott att rulla det i…

    #949763

    Eller så kan du rulla fisken i sesamfrön blandat med lite kryddor!

    #949764

    tack för tipsen!

    sesamfrön låt intressant :D

    #949765
    Bamse7-9 wrote:
    Mjöl lät knappast nått gott att rulla det i…

    Kryddar du mjölen i förväg så blir det gött!

    mvh

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.