- This topic is empty.
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › fkycklingfiler
Ska man väga maten innan eller efter man tillagat den? För jag köpte nyss en påse kycklingfiler 1000gram. När jag stekt upp den var det bara 800gram kvar. Det blir en stor skillnad om man väger sin mat…
[http://forum.body.se/showthread.php?t=17768]
Tanken är att jag ska äta 200g kyckling/portion. Efter tillagningen blir det bara ca 150gram/portion för att jag ska få ut 5 portioner från 1000grams påsen.
Men det stämmer förmodligen…
Kolla gärna på påsens innehåll, oftast brukar det stå 80% kyckling, dvs. av de 1000g så är 200g vatten och 800g kyckling.
Det där var ett skämt antar jag
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY