Home › Forums › Matlagning och Recept › Fläskfile
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 november, 2006 at 10:49 #88691Anonym anvandareMember10 november, 2006 at 10:49 #942499Anonym anvandareMember
Tja, tog precis ut en filebit ur frysen som jag tänkte avnjuta ikväll. Ni har förutsättningarna, kom nu med era favoritrecept gällande fläskfile, det finns inga kalorirestriktioner (vinterbulk for the win).
Mvh
10 november, 2006 at 11:04 #942500Anonym anvandareMemberInbakad fläskfilé
1 pkt smördeg
svamp efter tycke
1 pkt creme bonjour vitlöksostDela fläskfilén i bitar och stek med svampen. Kavla ut smördegen och lägg fläskfilén och svampen på, kleta på vitlöskosten på fläskfilén och sätt ihop smördegen så det blir ett litet paket. Går smördegen sönder kan du använda vatten som klister :emo-thumb Sätt detta i ugnen på 225 grader i ca 20-30 min, smördegen ska ha fått färg och bli lite krispig
Till detta brukar jag ha klyftpotatis och beanisesåsLycka till
10 november, 2006 at 13:16 #942501Anonym anvandareMemberfilesaute a la moutarde
10 november, 2006 at 13:39 #942502Anonym anvandareMemberCharlotte_ wrote:Inbakad fläskfilé
1 pkt smördeg
svamp efter tycke
1 pkt creme bonjour vitlöksostDela fläskfilén i bitar och stek med svampen. Kavla ut smördegen och lägg fläskfilén och svampen på, kleta på vitlöskosten på fläskfilén och sätt ihop smördegen så det blir ett litet paket. Går smördegen sönder kan du använda vatten som klister :emo-thumb Sätt detta i ugnen på 225 grader i ca 20-30 min, smördegen ska ha fått färg och bli lite krispig
Till detta brukar jag ha klyftpotatis och beanisesåsLycka till
Danke!
11 november, 2006 at 13:25 #942503Anonym anvandareMemberVad tyckte du?
15 november, 2006 at 14:13 #942504Anonym anvandareMemberfantastiskt
Tack Charlotte.
Vi var ett gäng, den andra filen skar vi upp och slängde i mozarella + färsk basilika, och grillade i ugnen. Det var inte heller dumt
15 november, 2006 at 14:43 #942505Anonym anvandareMemberkrydda med det du vill ha på först sen 200 gr i ugnen i 20 min i långpanna med vatten i botten (ca3 dl).
snitta file’n lägg i fetaost i springan linda bacon runt , in i ugnen igen 10 min
Färdigt19 november, 2006 at 20:16 #942506Anonym anvandareMembereller så marinerar du dom i : olja,knorr grillkrydda o pressa o myyycke vitlök, lägg allt i en påse , knyt åt. o låt ligga i 3-4 timmar, vänd på påsen då o då.
Grilla helst i bordsgrill, eller utomhus om vädret e så MUUUUMMS!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.