Home › Forums › Matlagning och Recept › Fluffet vägrar fluffa!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
16 december, 2010 at 08:41 #275746Anonym anvandareMemberMorwen wrote:Superenkelt och gott som f..
I matberedare:
-1 burk Lättkesella 1 %
-2 skopor WheyTech vanilj (Proteinfabrikkens)
-1 ask frusna Björnbär eller vilken smak ni nu behagar ha. Jag gillar skarpt att frysa 2 st mogna baner i ca 20 min och smaksätta med dessa.
– 2 msk minimjölk för att dra igång fluffandet.Kör på fullt ös i ca 2 min!
Klart!Ps: Matberedare ett av mina 5 bästa inköp någonsin :emo-thumb
Vilken matberedare är det du har köpt?
16 december, 2010 at 15:40 #275747Anonym anvandareMemberJag kör Bosch!
Haft den i 4 år och den får jobba varje dag.
Allt från ovan beskrivna fluff till Broccolli/Fetaost- mos och hemgjorda såser.Andreaz! – Bild inom kort…..
20 december, 2010 at 17:14 #275748Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Kan du inte lägga upp en bild på det här?Varsågod! Björnbärsvarianten!
27 december, 2010 at 18:41 #275749Anonym anvandareMemberVilken fantastiskt bra tråd, har aldrig fluffat innan men känner på mig att jag kommer bli helt krokad när jag kör igång…
16 januari, 2011 at 00:43 #275750Anonym anvandareMemberEhm.. fattar nada. andra försöket som blev misslyckat nu, dock körde jag handvisp(hehe) denna gången. Båda gångerna har blivit alldeles för blöta. Slutade med att skiten åkte ner i shakern ist. ingen som kan lägga upp en film? haha:)
21 januari, 2011 at 21:07 #275751Anonym anvandareMemberFaller era vassle-fluff ihop en smula snabbare än kaseinfluffen?
21 januari, 2011 at 23:54 #275752Anonym anvandareMemberTomas Tryffel wrote:Faller era vassle-fluff ihop en smula snabbare än kaseinfluffen?Ja. Men volymen blir större med vassleproteinet, därför brukar jag blanda.
11 februari, 2011 at 13:31 #275753Anonym anvandareMemberFunkar whey 100 + äggvitor?
25 februari, 2011 at 07:03 #275754Anonym anvandareMemberFår fantamig inte upp något fluff på ON Whey protein och vatten?
Har alltid använt caseinprotein och vatten och det funkar jhu utmärkt. Jag har inte tillgång till frusna bär där jag bor men färska bananer kanske fungerar? Vill egentligen blanda i så lite energi som möjligt.
ON whey protein och vatten blir bara en sörja
25 februari, 2011 at 08:54 #275755Anonym anvandareMemberSurfbuss wrote:Får fantamig inte upp något fluff på ON Whey protein och vatten?Har alltid använt caseinprotein och vatten och det funkar jhu utmärkt. Jag har inte tillgång till frusna bär där jag bor men färska bananer kanske fungerar? Vill egentligen blanda i så lite energi som möjligt.
ON whey protein och vatten blir bara en sörja
Du kanske har för mycket vatten? Prova med minimalt med vätska så borde det lösa sig.
25 februari, 2011 at 09:47 #275756Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Du kanske har för mycket vatten? Prova med minimalt med vätska så borde det lösa sig.Har du fått fluff med bara whey och vatten? Det har inte jag när jag provat iaf.
25 februari, 2011 at 09:54 #275757Anonym anvandareMemberTomas Tryffel wrote:Har du fått fluff med bara whey och vatten? Det har inte jag när jag provat iaf.Nja, i så fall verkar jag ha missförstått.
Fluff görs ju av bär, proteinpulver och lite vätska. Att bara göra det av enbart pulver och vatten har jag aldrig provat.
My bad.
25 februari, 2011 at 09:56 #275758Anonym anvandareMemberSurfbuss wrote:Får fantamig inte upp något fluff på ON Whey protein och vatten?Har alltid använt caseinprotein och vatten och det funkar jhu utmärkt. Jag har inte tillgång till frusna bär där jag bor [/b]men färska bananer kanske fungerar? Vill egentligen blanda i så lite energi som möjligt.
Jag menar inte att vara dryg men var bor du egentligen? Frusna bär finns ju i princip överallt? :what:
25 februari, 2011 at 11:56 #275759Anonym anvandareMemberJon Larsson wrote:Jag menar inte att vara dryg men var bor du egentligen? Frusna bär finns ju i princip överallt? :what:Jag bor just nu i Thailand. Färsk frukt är det inga problem med. Ska ta moppen till marknaden och se om där är nått som skulle kunna passa att göra fluff på då.
25 februari, 2011 at 12:23 #275760Anonym anvandareMemberHar du ingen frys då?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.