- This topic is empty.
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Frågor Om Mjöl Och Paj Osv…
Hej!
Undrar om någon snäll själ har några toppen recept att bjuda på+erfarenheter kommentarer från er som testat.
Vill göra paj+pizza, med så lite kolhydrater och fett som möjligt, överhuvudtaget så mycket mat som möjligt med minimum av kalorier.
Har någon provat eller har tips på om man kan baka på i stort sett bara protein? Tex enbart bakepro eller atkins mjölmix, eller eventuellt blanda.
Har läst lite näringsvärden på dessa, men hur mycket mix går tex åt till en normal pajform=Näringsinnehåll?
Slutligen har någon beställt eller provat lowcarb tortillas, vad anser ni om dessa? Har Fever börjat sälja sitt proteinbröd?
Vore jätteglad om någon ville svara
Ha det bra
I den här tråden har jag lagt in ett recept på pajdeg, bestående av Atkins bakmix, dinkelmjöl, kvarg och lite olivolja. Supergod, om jag får säga det själv :emo-thumb
[http://forum.body.se/showthread.php?t=2634]
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY