Home › Forums › Matlagning och Recept › Fullkorns Lasagne (6port)
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
15 november, 2005 at 13:01 #469297Anonym anvandareMember
Hejsan. Jag fick ett recept p
15 november, 2005 at 13:01 #66179Anonym anvandareMember15 november, 2005 at 17:39 #469298Anonym anvandareMemberDet va ju ett kanon bra recept som bara måste testas. Jag äter inte kött så det får bli Quornfärs till köttfärssåsen. Kommer nog bli toppen :up:
16 november, 2005 at 09:35 #469299Anonym anvandareMemberMmm, det går säkert alldeles utmärkt o göra den vegetarisk. Kompisen jag fick det ursprungliga receptet ifrån är vegeterian…
Kan hända att några tycker portionerna verkar för små……men jag har alltid en massa sallad till ……se bild.16 november, 2005 at 11:03 #469300Anonym anvandareMemberEtt tips är att sila köttfärsen i durkslag om du vill få bort lite fett.
16 november, 2005 at 11:06 #469301Anonym anvandareMemberJay wrote:Ett tips är att sila köttfärsen i durkslag om du vill få bort lite fett.Ahh..kanon. Tack…..:emo-thumb
16 november, 2005 at 12:47 #469302Anonym anvandareMemberefterlyser lite n
17 november, 2005 at 11:34 #469303Anonym anvandareMemberDe va ju super gott, gjorde den med soyafärs och funka kanon.
29 januari, 2006 at 20:02 #469304Anonym anvandareMemberHar precis avnjutit en portion av lasagnen ovan Gjorde den med älgfärs kryddat med 2 vitlöksklyftor, ett par msk vilt- och kantarellfond, timjan o salt o peppar så klart! Det blev kanongott vill jag lova! :up: Mums! Tack för receptet Patrik! Kommer definitivt att göras igen!
/Stina
31 januari, 2006 at 16:21 #469305Anonym anvandareMemberVa skoj att du tyckte det
Älgfärs har jag faktiskt aldrig testat…..tack själv för det tipset:up://Patrik
31 januari, 2006 at 16:43 #469306Anonym anvandareMemberSer gott ut, men är det 500 eller 1000 g keso som gäller? Du anger bara två paket…
1 februari, 2006 at 12:30 #469307Anonym anvandareMemberJa, det tänkte jag inte på
Det var 500g jag använde.
Men det e naturligtvis en smaksak.2 februari, 2006 at 18:33 #469308Anonym anvandareMemberUndrar som olle, 500 lr 100 g… :S
3 februari, 2006 at 16:49 #469309Anonym anvandareMemberBra, gick och köpte allt nyss.. blir nyttig lassagne ikväll hoppas familjen gillar den.. :p Kommer tillbaka och säger vad jag tycker om den senare
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
WOW, det blev supersmarrigt hela familjen gillade det :p
Jag hade dock i lite vitlök också och skippade pastakryddan. Tog några bilder med mobilkameran..Det är en animerad gifbild så låt den ladda
[img=http://img.photobucket.com/albums/v228/Davz00r/maten.gif]Synd bara att jag var förskyld, kände inte riktigt all smak men som sagt så gillade resten av familjen det12 mars, 2006 at 21:33 #469310Anonym anvandareMemberMycket god! Körde 35 minuter i 220 grader och fick inte så mycket färg på den dock. Orkade inte vänta…
Jag körde med 500 gr mager nötfärs, 1½ gul lök, lite rivna morötter (syns inte), 500 gr keso, 500 gr lättkesella, 370 gr smaksatta krossade tomater (vitlök och basilika). Salt och peppar och sen in i ugnen. Nu är lunch/middag räddade ett tag. Den här ska jag göra om! Enda var att jag kanske ska späda ut färsen med lite vatten innan det är ”byggdags” nästa gång för den blev på gränsen lite torr. Tack för tipset!
Körde receptet i Hälsovakten. Tyvärr fick jag inte till en ”specialprodukt” (Zeta Fullkornsplattor) så jag la in vanlig pasta istället.
100 gram:
[img=http://www.azplund.com/web/lasagne_100gram.gif]1 portion = alla ingredienser/6 = 330 gram:[img=http://www.azplund.com/web/lasagne_1portion.gif]Ingredienserna jag lade in i Hälsovakten:[img=http://www.azplund.com/web/lasagne_recept.gif] -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.