Home › Forums › Matlagning och Recept › grishjärta!
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 augusti, 2009 at 22:59 #70794Anonym anvandareMember10 augusti, 2009 at 22:59 #547398Anonym anvandareMember
någon som har något tips på vad man kan tillaga med grishjärta? köpte billigt 15kr/kg! funderar på att röka det eller göra beef jerky
11 augusti, 2009 at 07:35 #547399Anonym anvandareMemberGoogla upp recept på diverse köttgrytor helt enkelt. Så enormt stor är inte skillnaden och hjärta funkar bra.
Koka hjärtt länge med mycket salt, gärna hela vit- och svartpepparkorn samt ett par lagerblad.
16 augusti, 2009 at 16:46 #547400Anonym anvandareMemberstekte det med salsa sås vilket funkade bra. beef jerkyn gjorde jag med bbq smak och det blev väldigt gott!
17 augusti, 2009 at 12:33 #547401Anonym anvandareMemberOrka tillaga, så här åt jag mitt med brocoli och en sillbit till. God och mättande frukost:D
17 augusti, 2009 at 13:07 #547402Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Orka tillaga, så här åt jag mitt med brocoli och en sillbit till. God och mättande frukost:DDet där ser äckligt ut Eddie
17 augusti, 2009 at 13:19 #547403Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Det där ser äckligt ut EddieSjälv tycker jag det var intressant att se på hjärtat, nörden i mig var tvungen att ta bilder och jämföra med människans hjärta innan dess att jag kunde äta.
18 augusti, 2009 at 08:49 #547404Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Shit Niklas, det var en speciell måltid måste jag säga…Niklas tyckte ju att det såg äckligt ut. Mitt namn är Nicklas.
18 augusti, 2009 at 09:12 #547405Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Niklas tyckte ju att det såg äckligt ut. Mitt namn är Nicklas.Man börjar bli van
18 augusti, 2009 at 09:12 #547406Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Orka tillaga, så här åt jag mitt med brocoli och en sillbit till. God och mättande frukost:DHihi, vilken bisarr måltid! Vad påminde smaken mest om, tycker du?
18 augusti, 2009 at 09:17 #547407Anonym anvandareMembermikaelj wrote:Hihi, vilken bisarr måltid! Vad påminde smaken mest om, tycker du?Hjärta påminner om lever i smaken, men lever är lite saftigare och mjukare. Jag älskar lever och skulle nog säga att det är godare. Jag gjorde samma sak med en stor nötlever veckan efter och åt på samma vis. Det var lite godare.
Men å andra sidan är ju nöt och gris lite äpplen och päron, någon jämförelse mellan kohjärta vs. nötlever och grishjärta vs. grislever har jag inte gjort än.
Jag vill helst göra egen leverbiff men orka nu när jag bor ensam i Uppsala igen.
18 augusti, 2009 at 09:25 #547408Anonym anvandareMember:ph34r:
20 oktober, 2009 at 19:07 #547409Anonym anvandareMemberjag tycker grishärta å lever funkar bra. men en riktig delikatess är kyckling hjärta! det smakar guld
20 oktober, 2009 at 19:09 #547410Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Orka tillaga, så här åt jag mitt med brocoli och en sillbit till. God och mättande frukost:DÅt du det rått?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.