Home › Forums › Matlagning och Recept › GurraTV försöker vidare
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
6 oktober, 2010 at 12:12 #443762Anonym anvandareMember
[youtube=luncR-KcBvk]
Nu ger jag upp
6 oktober, 2010 at 12:12 #64336Anonym anvandareMember6 oktober, 2010 at 12:20 #443763Anonym anvandareMemberHahaha, fan vad awesome
6 oktober, 2010 at 12:22 #443764Anonym anvandareMemberDu får inte sluta! Du är visserligen helt jävla talangfri i köket men en jävel på att underhålla .
Ett tips, tänkt dig en smak du vill uppnå innan du börjar. Mer får jag dock inte hjälpa dig, du måste ju fortsätta att testa för att underhålla oss. Kungligt.
6 oktober, 2010 at 12:36 #443765Anonym anvandareMemberhahaha Gurra du e så jävla skööön !!!
6 oktober, 2010 at 13:16 #443766Anonym anvandareMemberHahaha! ”En blandning mellan maräng och… Peter Harryson”
6 oktober, 2010 at 16:49 #443767Anonym anvandareMemberJag gillar att du har ”installerat” proteinpulver och kesella:D
6 oktober, 2010 at 16:49 #443768Anonym anvandareMemberVilken djuping, får du bara till något ätligt (något gott) så kan du ju slå dig in i TV-rutan, du har helt klart känslan för det Matlagning blandat med komik, succé.
6 oktober, 2010 at 19:23 #443769Anonym anvandareMemberÅh fy fan vad vidrigt, köp en matlagningskurs pojk
Men skam den som ger sig.
6 oktober, 2010 at 21:44 #443770Anonym anvandareMemberGober wrote:Åh fy fan vad vidrigt, köp en matlagningskurs pojkMen skam den som ger sig.
Vidrigt? Då skulle du pröva min ostkaka!
6 oktober, 2010 at 22:27 #443771Anonym anvandareMemberFöresten Gurra.. ja e typ bra på att proteinbaka.. men ända sen jag börja använda doublepro proteinet har de blivit skit.. kan de va boven ? konsistensen blir skum å går inte ihop alls som en smet när de utsätts för värme ?
7 oktober, 2010 at 15:30 #443772Anonym anvandareMemberReb wrote:Föresten Gurra.. ja e typ bra på att proteinbaka.. men ända sen jag börja använda doublepro proteinet har de blivit skit.. kan de va boven ? konsistensen blir skum å går inte ihop alls som en smet när de utsätts för värme ?Du frågar alltså mig om baktips?
7 oktober, 2010 at 15:41 #443773Anonym anvandareMemberhaha NEJ ! ! Jag ger DIG baktips!
7 oktober, 2010 at 16:52 #443774Anonym anvandareMemberMat-Tina släng dig i väggen!
Fick äntligen sett den här underbara filmen, även om kakan kanske var katastrof så borde TV4 eller SVT erbjuda dig en plats i tv-rutan. Natural talent! :up:
7 oktober, 2010 at 17:20 #443775Anonym anvandareMemberReb wrote:Föresten Gurra.. ja e typ bra på att proteinbaka.. men ända sen jag börja använda doublepro proteinet har de blivit skit.. kan de va boven ? konsistensen blir skum å går inte ihop alls som en smet när de utsätts för värme ?Jag hade DP vanilj, det var varken samarbetsvilligt eller ätbart = jag gav bort det.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.