Home › Forums › Matlagning och Recept › Hur får man tonfisken god?
Återigen.. mosa en banan, 1msk senap,1msk chilisås, grillkrydda&rör ihop allt med en burk tuna till en go gegga.. Nasty kan en del tycka de låter, men testa, jag gillar det grymt mycket:ike:
nötter, citron och en god sallad brukar höja smakupplevelsen.
1 boks tunfisk i panna sammen med noen sorte oliven, løk og purre… masse karri, ingefær, chili og pepper, 1 ss mager kesam… spiser det sammen med kokte grønnsaker fra fryseren… mmmm!
Det bästa sättet att få tonfisk god är dock att öppna burken¨, hälla ut innehållet och sedan steka sig lite god kyckling istället:emo-thumb
ZONE
Tycker det låter som hardcore :buttrock:
Nej det låter faktiskt enbart perverst:D
Tonfisk + Kesella Lätt = :up:
Antingen mkt senap och några gurkbitar.. Eller så blandar jag en liten sallad och slänger i ett kokt ägg också. Då går det ner mkt lättare!
Igår åt jg bakad potatis med tonfiskfilé, minikeso och avokado och örtsalt.
Tonfiskpasta:
Fräs lök,champinjoner, gul paprika,tomat. Tillsätt tonfisk och krydda med salt, peppar och vitlök. Rör ner färdigkokt pasta och blanda i mycket persilja.
Tonfiskris:
tonfisk, lök, tomat,paprika,champinjoner och squash. krydda med:
* salt, chilipulver,buljong, vitlök
* salt, sambal oelek, buljong, vitlök,citonsaft
* salt, citronpeppar,vitlök, ,citronsaft,persilja och gräslök
Tonfisk i tomatsås:
hacka lök,champinjoner och lite paprika. krydda med:
* salt, peppar,vitlök, paprikapulver,basilika,oregano och timjan
* Salt,peppar, organo, fisksås och spiskummin.
Bara att välja och vraka:)
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY