Hur klarar sig proteinpulvret vid tillagning?

Home Forums Matlagning och Recept Hur klarar sig proteinpulvret vid tillagning?

  • This topic is empty.
Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • Author
    Posts
  • #528028
    Eddie Vedder wrote:
    Dessutom stavas mitt namn med ”ck” grekelito.:D

    Ska komma ihåg detta, Nicklas! :emo-thumb

    #528029

    Så min skopa vassleprotein i min havregrynsgröt är helt idiotisk? :) Kanske bättre att röra i den efter den micrats?

    #528030
    Gustaf Lindberg wrote:
    Så min skopa vassleprotein i min havregrynsgröt är helt idiotisk? :)

    Givetvis inte.

    Gustaf Lindberg wrote:
    Kanske bättre att röra i den efter den micrats?

    Ja det är säkert en liten fördel. Men ytterst liten skillnad. Och för hundrade gången är det inte en fråga om att det är FARLIGT eller ens dåligt. Bara det att proteinet tar stryk.

    Även aspartam är ju värmekänsligt så har man smaksatt protein kan ju smaken påverkas.

    #528031

    dum fråga men minskar kalorimängden vid upphettat protein
    läste på en träningsblogg att proteintillskottet som hon hade i pannkakor blev mindre kaloririk än om hon hade druckit det som en vanlig proteindryck
    men hur kan kalorimängden minska utav upphettning?

Viewing 4 posts - 16 through 19 (of 19 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.