Home › Forums › Matlagning och Recept › Hur klarar sig proteinpulvret vid tillagning?
Ska komma ihåg detta, Nicklas! :emo-thumb
Så min skopa vassleprotein i min havregrynsgröt är helt idiotisk? Kanske bättre att röra i den efter den micrats?
Givetvis inte.
Ja det är säkert en liten fördel. Men ytterst liten skillnad. Och för hundrade gången är det inte en fråga om att det är FARLIGT eller ens dåligt. Bara det att proteinet tar stryk.
Även aspartam är ju värmekänsligt så har man smaksatt protein kan ju smaken påverkas.
dum fråga men minskar kalorimängden vid upphettat protein
läste på en träningsblogg att proteintillskottet som hon hade i pannkakor blev mindre kaloririk än om hon hade druckit det som en vanlig proteindryck
men hur kan kalorimängden minska utav upphettning?
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY