- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › I jakten på det perfekta brödet…
Hej har funderat på att baka eget bröd och ev matmuffins.
Söker recept där brödet skall uppfylla följande:
Lågt glykemiskt index, inget socker, mycket volym få kalorier, vara nästintintill fettfritt, Nyttigaste möjliga jäs medel har hört att jäst inte är det bästa?
Första brödet skall helst innehålla så få gram kolhydrater som möjligt i stort sett bara protein.
Det andra mest protein men lite mer kolhydrater är det möjligt att göra tunnbröd med dessa egenskaper, gl lågt osv……… Kan någon hjälpa mig
varför 2 trådar?
och varför inte söka bland alla andra liknande trådar om detta ämne som redan finns:rtfm:
Det är inte bröd du behöver.
[www.nlife.se]
Sen är det bara att börja modefiera recepten efter eget tycke o smak :emo-thumb
Det finns faktiskt inte någon tråd som avhandlar ett sådant bröd, fever verkar ju ha gjort något men receptet håller han ju på den rackaren,
ge era tips, är jäst onyttigt? andra valmöjligheter eller skippa
jasså inte? leta bättre!!
[http://forum.body.se/showthread.php?t=5979&page=11]
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY