Kesella i mat

Home Forums Matlagning och Recept Kesella i mat

  • This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #94440
    #1034748

    Har sett att det g

    #1034749

    Tja, jag har en kycklinggryta jag brukar göra storkok av. Jag brukar frysa in den och sedan mikra den. Tycker inte att det gör ngt, lika god ny som när den varit i frysen ett tag!!

    #1034750

    Det heter seg at kesella ikke skal koke, men at den kan varmes opp (-til før kokepunktet).

    #1034751
    FitnessTessa wrote:
    Det heter seg at kesella ikke skal koke, men at den kan varmes opp (-til før kokepunktet).

    Om jag inte missminner mig så finnns det en kesella som är ok att koka! Står på förpackningen. (kan ha fel men tror att det är så!)

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.