Home › Forums › Matlagning och Recept › Kessella istället för smör i [valfritt recept]?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 februari, 2009 at 22:59 #660344Anonym anvandareMember
Vad tror ni om detta?
Tänkte experimentera på ätardagen… Någon som testat det innan?
Tar man bort 100 gram smör från negerbollsatsen så försvinner ju rätt mkt kcal hehe=)Hur kommer det smaka tror ni/vet ni?
Resten av ingredienserna tänkte jag ha kvar (socker, havregryn, vaniljsocker, kakao, mjölk).5 februari, 2009 at 22:59 #77468Anonym anvandareMember5 februari, 2009 at 23:01 #660345Anonym anvandareMemberMenar du afro-amerikanska chokladbollar måntro?
5 februari, 2009 at 23:02 #660346Anonym anvandareMemberHehe what? Har dom kessella i?
5 februari, 2009 at 23:07 #660347Anonym anvandareMemberJag tror Mjao syftade på att man inte får säga negerboll längre.
5 februari, 2009 at 23:15 #660348Anonym anvandareMemberHaha oj… jag måste vara trött :p
Choklaaaadboll dårå
5 februari, 2009 at 23:19 #660349Anonym anvandareMemberPrecis, annars vet man ju inte vad du menar när du skriver negerbollssats.
5 februari, 2009 at 23:26 #660350Anonym anvandareMemberBack to topic nu :p
tips å råd?6 februari, 2009 at 01:54 #660351Anonym anvandareMemberJag vågar inte uttala mej om hur afro-amerikanska chokladbollar blir utan smör, men jag har bakat otroligt goda kanelbullar utan smör. Jag ersatte smöret med kesella :emo-thumb En möjlighet kan vara att chokladbollarna inte ”håller ihop” lika bra som om man gjorde dem med smör :what:
6 februari, 2009 at 02:02 #660352Anonym anvandareMemberDet funkar. Smakar OK, fast inte lika gott som med smör.
6 februari, 2009 at 02:12 #660353Anonym anvandareMemberOk tack Skall testa att baka imorgon och äta dem på lördag… Jag skriver mitt betyg här sen
6 februari, 2009 at 12:16 #660354Anonym anvandareMembertesta med mixad keso. inte lika syrlig som kesella
7 februari, 2009 at 01:09 #660355Anonym anvandareMembererica81 wrote:Jag vågar inte uttala mej om hur afro-amerikanska chokladbollar blir utan smör, men jag har bakat otroligt goda kanelbullar utan smör. Jag ersatte smöret med kesella :emo-thumb En möjlighet kan vara att chokladbollarna inte ”håller ihop” lika bra som om man gjorde dem med smör :what:Försök till klurighet där? Blev visst lite fel på många plan.
7 februari, 2009 at 01:55 #660356Anonym anvandareMemberVanni gjorde dom på kesella. Den första satsen smakade ko-skit enligt mig men dom har förbättrats nu och jag tyckte dom vart helt ok. Det är ganska bra med tanke på att jag jämförde med en vanlig ”riktig” cocosboll.
Jag skall kolla om hon vill dela med sig av receptet till dig.
Mvh David
7 februari, 2009 at 02:21 #660357Anonym anvandareMemberDet är som de säger: om det ser ut som koskit, och smakar koskit, då är det negerbollar med kesella.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.