- This topic is empty.
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Knäckebröd, bra eller som ”vanligt” bröd?
Har haft diskussion med mina vänner om hurvida knäckebröd verkligen är bättre än vanligt bröd eller inte. Det är ju säkerligen bättre än vitt bröd ex, men hur är det med grövre bröd? Någon som vet?
tack på förhand
Bättre bröd finns knappt. Suverän kolhydratkälla. Till skillnad från dom flesta mjuka bröd, oavsett hur grova, är det 100% fullkorn i riktigt knäckebröd.
Okej, men det är snabba kolhydrater i knäckebröd om jag förstått det hela rätt? För i ”vanligt” bröd är det långsammare (eller?) om man bortser ifrån vitt bröd då.
Det är irrelevant som en del av en normal kost.
WASA SPORT :up:
Gammal knäcke-tråd :emo-thumb
[http://forum.body.se/showthread.php?t=1073&highlight=kn%E4ckebr%F6d http://forum.body.se/showthread.php?t=1073&highlight=kn%E4ckebr%F6d%5D
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY