kvarg

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • Author
    Posts
  • #736416

    jag brukar ta en tsk kesella med vaniljsmak per (STOR) matsked keso, mums mums

    #736417

    Tidigare idag improviserade jag lite: ca 300gr keso (willys) + en burk tonfisk ca 140gr också tärnade jag gurka.
    Blandade allt i djuptallrik och det smakade helt ok!

    Kommer att ätas fler ggr framöver :)

    #736418
    aaiS wrote:
    Tja!

    tänkte kolla om ni har några idéer på vad man kan äta kvarg med för att det ska bli gott utan att det ska behöva bli onödigt många kalorier ?

    mvh, Sia

    Testa att röra ner kanel och äppelmos utan tillsatt socker.

    Annars kan du ju alltid blanda i en cotti frutti om du inte blir mätt på en kesella, blir gott och så kan du ju ösa i mer med den smaken cotti fruttin har.

    Fun light funkar ju alltid (som alla redan sagt) men testa lite olika smaker, så blir det ju helt olika

    #736419

    Testade att blanda med funlight samt smula ner två digestive-kex. Tyckte det blev helt okej…men det låter kanske inte så gott?

    #736420
    Niper wrote:
    Testade att blanda med funlight samt smula ner två digestive-kex. Tyckte det blev helt okej…men det låter kanske inte så gott?

    Har själv provat detta och personligen anser jag att den där varianten är delikat.

    #736421
    Niper wrote:
    Testade att blanda med funlight samt smula ner två digestive-kex. Tyckte det blev helt okej…men det låter kanske inte så gott?

    Digestivekex på t.ex. chessecake och dylikt är ju standrad typ. Och en söt kvargblandning blir ju någon form av efterrättsliknande grej ås det låter inte minsta konstigt. Men säkert gott.:)

    #736422

    Kör med lite honung i ibland
    Kanske inte det nyttigaste men oooj så gott det blir

    #736423
    Eddie Vedder wrote:
    Digestivekex på t.ex. chessecake och dylikt är ju standrad typ. Och en söt kvargblandning blir ju någon form av efterrättsliknande grej ås det låter inte minsta konstigt. Men säkert gott.:)

    Ja det var lite från cheescaken som jag kom att tänka på det här med digestive. Har inte testat med t ex frusna bär i ännu, så det får väl provas snart också.

    #736424

    Finns hur mycket som heslt man kan göra om man bara vågar testa .
    Funlight funkar kanon , ananas funkar också jätte bra , kanel med sötningsmedel är gott som fan.

    #736425

    Möjligheterna är oändliga, finns nog inget som är helt oätligt med kesella/kvarg. :P

    #736426

    Se bara till att inte ta för mkt funlight, iaf. inte tropical fruits. Det gjorde jag och det blev inte gott :/

    #736427
    JakobMinell wrote:
    Se bara till att inte ta för mkt funlight, iaf. inte tropical fruits. Det gjorde jag och det blev inte gott :/

    När jag har fun-light i brukar jag ta såpass mycket att man kan blanda runt det tills mixen får en konsistens som kan liknas vid vanlig fruktyoghurt.
    Då brukar det smaka därefter.

    #736428
    Rasmus Andersson wrote:
    När jag har fun-light i brukar jag ta såpass mycket att man kan blanda runt det tills mixen får en konsistens som kan liknas vid vanlig fruktyoghurt.
    Då brukar det smaka därefter.

    Jag råkade ta i så mycket att en del av fun lighten inte kunde lösa sig riktigt, det rann ut på kanterna:(

    #736429
    JakobMinell wrote:
    Jag råkade ta i så mycket att en del av fun lighten inte kunde lösa sig riktigt, det rann ut på kanterna:(

    Hehe, då kan jag kanske förstå att det var lite att ta i. :)

    #736430

    Lite off topic kanske men jag tänkte att det är bättre att skriva här än att starta en ny tråd.

    Man har ju hört länge att man ska inte äta sent på kvällen (av någon anledning var det inte bra) men gäller detta även Kvarg?
    Anledningen till att jag fråga är att jag har sett ett antal poster med tider runt 22 med folk som skriver: Dags för lite Kvarg innan bädden.

Viewing 15 posts - 46 through 60 (of 61 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.