Home › Forums › Matlagning och Recept › Kvarg?
lät riktigt gott med valnötter och räkor, fick du mig sugen på en liten shoppingrunda
hmm aldrig tänkt på det men det kanske är lite mindre e% fett i kvarg än minikeso, ska ta en kik på det
Brukar också handla kvarg (såklart8) ) keso (oxå billigare än Arla) och valnötter på Lidl. Testade deras tonfisk nu senast och blev positivt överraskad. Makrillen i tomatsås var däremot för söt.
Brukar ha funlight och cashewnötter i kvargen. Är ju som godis
Här är ett tips på hur du kan göra kvarg hemma. Nått liknande iaf.
Häll naturell yoghurt eller skummad kulturmjölk genom ett kaffefilter. Låt den stå o rinna av sig i minst 4 timmar i kylskåpet. Vill du ha den fastare kan den stå o rinna av sig över natten. Sedan kan du blanda i kryddor o örter efter smak o ha den som pålägg eller liknande…
Det burka min mor göra :emo-thumb
haha, brukar oxå göra det ibland! kom på det en dag när jag hade bara lite av varje kvar
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY