Home › Forums › Matlagning och Recept › Kvargchokladkaka
Nu är det eg. socker i den som synes, men det går utmärkt att ta sötningsmedel ist! Testa er fram!
8-10 bitar
3 ägg
2 dl socker (lr lämplig mängd sötningsmedel)
250 g kvarg lr kesella
1 dl vetemjöl
3/4 dl kakao
1 msk snabbkaffepulver
2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
1 msk Kahlúa (kan uteslutas, men kakan blir så mkt lyxigare!)
Ugn 200 grader. Smörj å bröa en pajform lr liknande. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner kesella/kvarg och Kahlúan. Blanda sedan alla torra ingredienser i en bunke å vänd ner i äggsmeten. Grädda i nedre delen av ugnen tills önskad kladdighet uppnåtts! Ca 15 min, men testa, det varierar ju! Låt kallna å servera med vaniljkesella lr grädde å skivade jordgubbar! MUMMA!!
:up: Låter trevligt… Måste testa hehe
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY