- This topic is empty.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Kyckling ala Elofsson då
Här kommer ett recept som inte kan misslyckas.
Fler varianter kommer.
1kg Kycklingfile
1 dl Sweetchili
½ matsked Olivolja
3 matskedar Soja
1-2 pressade vitlöksklyftor
Salt
Peppar
Knorr Grillkrydda
Lägg ner kycklingfiléerna i en ugnsform.
Rör ihop resten av ingredienserna i en skål å häll sedan över det över filerna.
In i ugnen i ca 60minuter på 220 grader.
Vänd på kycklingen varje kvart så att dem blir riktigt marinerade.
Sallad till:
Klyfta ner 2st tomater och purjolök.
Pressa ner färsk citron och lite socker + alternativt lite
mellanmalen svartpeppar och rör om.
Ät med Ris eller potatis.
Ingen smalmat med tanke på allt socker men garanterat mycket protein å kolisar…å framför allt fruktansvärt gott!
Å här är en gryta…som jag faktiskt åt idag.:emo-thumb
1 kg kycklingfilé (tärnad)
1 rödlök (grovhackad)
3st stora morötter (grovhackad)
1 burk bambuskott
2st vitlöksklyftor (pressade)
1st röd paprika (tärnad)
Riven Ingefära (efter smak)
1st grönsaksbuljong tärning
½ burk creamfraish (om så önskas)
1 tesked sambal
1-3 dl vatten
Salt
Peppar
Stek kycklingen i en gryta/kastrull och tillsätt sedan resten av ingredienserna och rör om.
Låt puttra på låg värme i 10-15 minuter.
Servera med pressad potatis eller ris.
ÄT Å VA TYST!
(tillsätt gärna nån skvätt ketchup för ännu bättre smak)
Schysst som fan, mannen. :worship:
Japp. Till och med DTD-riddare som jag och Frizzle skulle nog få i oss det där utan att lida.
Låter förbaskat gott.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY