Lidl Keso o Kvarg

Home Forums Matlagning och Recept Lidl Keso o Kvarg

  • This topic is empty.
Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Author
    Posts
  • #62272
    #404197

    Hittade inte direkt det jag sökte så here goes.
    Lidls Keso, är det nått att ha? eller smakar det Ali baba? Går det att frysa in?

    och apropå frysa in. jag frös in Lidls Kvarg och tycker att den har blitt skum å grynig eller nått, eller är det bara jag? eller går det inte att frysa in? Skulle ju va så smart och köpa en platta kvarg förrut, men det blev lite rotten efter ett tag så det smakade ju inte bra hehe.

    #404198

    Smakar helt ok, hur den blir om man fryser den vet jag dock inte…

    #404199

    tyker icas kvarg är bättre. mildare i smaken, lite dyrare men då kan man äta det rent :)

    #404200

    Köp inte mer än du behöver. Icas kesella är godare. Men med lite fun light i lidls kvarg så går det ner fint. :)

    #404201

    ali baba.. haha de va längsen man hörde det.

    Ja du, lidls keso tycker jag e surare än arlas :P så ett nej till mig och kvargen tycker jag smakar likadant vid frysning eller inte? Fats jag kör ju ner min kvarg i gröten eller yoghurten så…

    #404202

    Men om sakerna går at frysa är fortfarande viktigt att veta =) för jag har ingen Lidl nära här hehe. Kesellan är ju dessutom typ dubbelt så dyr än Lidls, Keson vet jag inte efterssom jag aldrig använt Keso nånsin. Så vad är prisskillnanden på Keson då?

    #404203
    LyftarBruden wrote:
    ali baba.. haha de va längsen man hörde det.

    Ja du, lidls keso tycker jag e surare än arlas :P så ett nej till mig och kvargen tycker jag smakar likadant vid frysning eller inte? Fats jag kör ju ner min kvarg i gröten eller yoghurten så…

    +1 tycker att LIDLS Keso är väldigt sur i smaken. Då är Willys, Ica’s och Arlas egna godare. LIDLS kvarg tycker jag däremot är helt okej, smaken tycker jag inte skiljer sig så värst från övriga märken.

    #404204

    Ja det är lugnt att frysa, vattnet släpper ifrån kvargen i frysen varvid konsistensen ändras något när du tinar upp den igen och den kan bli lite grynig! Men det är inget farligt eller något som påverkar näringsdeklarationen på något sätt!

    #404205
    LyftarBruden wrote:
    ali baba.. haha de va längsen man hörde det.

    Ja du, lidls keso tycker jag e surare än arlas :P så ett nej till mig och kvargen tycker jag smakar likadant vid frysning eller inte? Fats jag kör ju ner min kvarg i gröten eller yoghurten så…

    Instämmer om keson. Har gått över till willys keso. Priset är inte allt. ;)

    #404206

    Fryst keso då?

    #404207
    Baldboy wrote:
    Fryst keso då?

    Med funligt= glass.

    #404208
    Vanilla wrote:
    Med funligt= glass.

    Då antar jag att det går att frysa =D

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.