Home › Forums › Matlagning och Recept › Lunch och middags tips?
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
17 juli, 2006 at 09:07 #91479Anonym anvandareMember17 juli, 2006 at 09:07 #993582Anonym anvandareMember
Har dåligt med mat ideer någon som kan komma med några luch och middags tips?
17 juli, 2006 at 09:12 #993583Anonym anvandareMemberAnvänd sökfunktionen så hittar du en massa recept;)
17 juli, 2006 at 09:21 #993584Anonym anvandareMemberMilia wrote:Använd sökfunktionen så hittar du en massa recept;)okej
17 juli, 2006 at 09:43 #993585Anonym anvandareMemberSallader av alla de slag är väl en kanon bra lunch nu när det är så varmt. Gör en vanlig grönsallad med isbergssallad, gurka , tomat. Ta i Arlas fetaost 3%, soltorkade tomater. Blanda i kokt skivad färskpotatis som kryddas med vitlökspulver och basilika, häll över lite olja. Gör salladen någon timma innan, så blir det en jätte god smak av kryddorna, och du behöver ingen dressing.
Snabbt & enkelt!17 juli, 2006 at 09:46 #993586Anonym anvandareMemberpetrano1 wrote:Sallader av alla de slag är väl en kanon bra lunch nu när det är så varmt. Gör en vanlig grönsallad med isbergssallad, gurka , tomat. Ta i Arlas fetaost 3%, soltorkade tomater. Blanda i kokt skivad färskpotatis som kryddas med vitlökspulver och basilika, häll över lite olja. Gör salladen någon timma innan, så blir det en jätte god smak av kryddorna, och du behöver ingen dressing.
Snabbt & enkelt!Tck för tipset det lät super gott.. Vi har dock inte så varmt här upp är bara 13 grader idag… ursch… men det där blir nog min lunch idag
17 juli, 2006 at 14:48 #993587Anonym anvandareMemberPörniis heta wok: Tonfisk eller kyckling wokas tillsammans med broccoli/grönsaker, massa kryddor i form av chili, vitlök, curry + vinäger, häll på lite linfrö o njut!
17 juli, 2006 at 18:02 #993588Anonym anvandareMemberpörnii wrote:Pörniis heta wok: Tonfisk eller kyckling wokas tillsammans med broccoli/grönsaker, massa kryddor i form av chili, vitlök, curry + vinäger, häll på lite linfrö o njut!det lät super har tagit upp kyckling ur frysen så det får de bli till middag idag
17 juli, 2006 at 22:26 #993589Anonym anvandareMemberpörnii wrote:Pörniis heta wok: Tonfisk eller kyckling wokas tillsammans med broccoli/grönsaker, massa kryddor i form av chili, vitlök, curry + vinäger, häll på lite linfrö o njut!Blev inspirerad av ditt tips och gjorde en wok med tonfisk och wokgrönsaker + sweet chilli sås och sen en klick minikeso på det
25 juli, 2006 at 14:32 #993590Anonym anvandareMemberLättlagat och gott recept på renskav följer här nedan:
(3 portioner, tillagningstid ca 15 min)
1 paket renskav (240 g)
1 lök
1 dl Becel minimat 7%
2 dl vatten
1 dl Cannellinibönor
1/2 msk kalvfond
Olivolja (till stekningen)Stek renskaven.
Tillsätt hackad lök.
Fräs ihop. Salta och peppra efter smak.
Tillsätt vattnet. Låt det reducera till ca halva vätskemängden.
Tillsätt bönorna.
Tillsätt Becel minimat och rör om.
Färdigt.25 juli, 2006 at 15:29 #993591Anonym anvandareMemberLina wrote:Blev inspirerad av ditt tips och gjorde en wok med tonfisk och wokgrönsaker + sweet chilli sås och sen en klick minikeso på detAnvänder ni tonfisk på burk då? Och så i en wokpanna med wokgrönsaker å bara köra på?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.