Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
12 augusti, 2008 at 13:24 #223675Anonym anvandareMember
Dagens dietmellis
[img=http://3.bp.blogspot.com/_kwTdwId7b9M/SKFdjNAbwcI/AAAAAAAAC9c/Xum-tQHVbKY/s400/Bild.jpg]Tonfiskbiff och grönsaker
12 augusti, 2008 at 13:54 #223676Anonym anvandareMemberLina wrote:Dagens dietmellis[img=http://3.bp.blogspot.com/_kwTdwId7b9M/SKFdjNAbwcI/AAAAAAAAC9c/Xum-tQHVbKY/s400/Bild.jpg]Tonfiskbiff och grönsaker
Intresting
Hur gör man en sån här tonfiskbiff?
12 augusti, 2008 at 14:04 #223677Anonym anvandareMemberLite food porn from my vacation down south…
Tillrett av min polare Grizzly! Hes da`man in the kitchen! + THE burger!Love yall!
ZONE12 augusti, 2008 at 14:37 #223678Anonym anvandareMemberFiber/Protein-makaroner med hamburgare och ketchup. Fint ska det va
12 augusti, 2008 at 15:02 #223679Anonym anvandareMemberTack 4works
Andreaz Engström wrote:Olivia Det där såg riktigt gått ut. Hur mycket lätta behövde du? Antar att det krävs en del? Sen vill man gärna ha de tlite knaprigt också, fick du till det?Jag hade 6 små äpplen (med äckliga skal, därav idén att göra paj)
Sen använde jag 63 gram lätta (inkl lite att smörja formen med). Det hade nog kunnat vara lite mer men det funkade väldigt bra. Malde 1 dl havregryn till mjöl och hällde i 2 dl som de var (fiberhavregryn, ända jag har hemma) så totalt 3 dl och 1 dl sötningsmedel. Det blev knapprigt i ugnen. Jag hade först på 175 grader (18 min) och sen höjde jag sista 5 min till 200 grader för lite mer färg.12 augusti, 2008 at 15:11 #223680Anonym anvandareMemberMaod wrote:IntrestingHur gör man en sån här tonfiskbiff?
Tonfisk i burk. Pressa ur vattnet, tillsätt ett ägg. Forma till biffar och stek.
12 augusti, 2008 at 19:33 #223681Anonym anvandareMemberIkväll blev det Gravad lax med potatis + hovmästarsås:happy:
12 augusti, 2008 at 19:36 #223682Anonym anvandareMemberSkönt att man alltid kan lita på Snuttan. Gravad lax är bland det bästa jag vet
Men äter du inte mer än sådär?
12 augusti, 2008 at 19:41 #223683Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Skönt att man alltid kan lita på Snuttan. Gravad lax är bland det bästa jag vetMen äter du inte mer än sådär?
Jag är stor i maten men idag har jag ätit massa gott på stan så jag ser det här som ett litet mellanmål på kvällskvisten:happy:12 augusti, 2008 at 19:51 #223684Anonym anvandareMemberÅåååh gravad lax med hovmästarsås är ju så gott! Ser ut som en perfekt mellanmålsstorlek också.
12 augusti, 2008 at 21:46 #223685Anonym anvandareMemberCalle Sirén wrote:Tonfisk i burk. Pressa ur vattnet, tillsätt ett ägg. Forma till biffar och stek.Nice, måste provas. :emo-thumb
12 augusti, 2008 at 22:02 #223686Anonym anvandareMemberzonecapone wrote:Lite food porn from my vacation down south…
Tillrett av min polare Grizzly! Hes da`man in the kitchen! + THE burger!Love yall!
ZONEKan säga att jag inte ätit omelett innan, men den där bilden får det att vattnas i munnen på mig
12 augusti, 2008 at 22:59 #223687Anonym anvandareMemberOlivia wrote:..och 1 dl sötningsmedel. Det blev knapprigt i ugnen. Jag hade först på 175 grader (18 min) och sen höjde jag sista 5 min till 200 grader för lite mer färg.Låter inte alls dumt detta! Brukar göra nåt liknande, men du.. 1 hel j*a dl sötningsmedel!? Hu dåligt sötar det du har eg. om du behöver så pass mkt? Lät mumsigt annars om sagt! Blir nog nåt liknande för mig i helgen, bombat med kanel också och Gainomax vanilj.. ååååh, så gött!
13 augusti, 2008 at 20:54 #223688Anonym anvandareMemberLunchen igår på stan blev god fin räksallad:) sen blev det en god citronmarängpaj:P o en latte:)
13 augusti, 2008 at 21:07 #223689Anonym anvandareMemberLite käk från igår och idag
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.