Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
2 september, 2006 at 15:03 #222220Anonym anvandareMember
Dagens.
Kikärtscurry med bladspenat och klyftpotatis.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/helglunch001.jpg]2 september, 2006 at 16:32 #222221Anonym anvandareMemberMelixa och e ska bli mucklig, recept? Ni kan ju båda extraknäcka som kockar ju:)
2 september, 2006 at 17:32 #222222Anonym anvandareMemberTok simpelt:
Bryn nötfärs, lök o vitlök
salt
svartpeppar
peppar mix
paprika krydda
chilikrydda
1 burk kidneybönor
1 äggfullkornspasta
vitkålssallad
(vitkål, morötter, grön paprika, saltgurka, purjolök som rivs i assistenten, koka ihop olja, vinäger och socker o häll över…)2 september, 2006 at 17:34 #222223Anonym anvandareMemberÄlskar kryddor, speciellt färska… Hela mitt köksfönster är som ett levande kryddlandskap
2 september, 2006 at 18:18 #222224Anonym anvandareMemberfinhacka lök, lägg i skål med kikärtor, ner med önskad mängd av: salt, peppar, spiskummin, paprikapulver, gurkmeja, chilipulver. rör runt, ner i panna och stek en stund, i med tomat kross, puttra på låg värme i 5-10 min. innan servering vände jag ned bladspenaten. Gött mos Änna!
3 september, 2006 at 12:34 #222225Anonym anvandareMemberDagens: sojafärsbiffar, klyftpotatis å brysselkål. Hade även en sås till eller… rörde i hop tomatkross med ajvar, riktigt avancerat…
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/sojafrsbiffar003.jpg]3 september, 2006 at 14:20 #222226Anonym anvandareMemberMitt nybakade bröd. Nada recept höftar som en galning när jag bakar.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/nybakat002.jpg]3 september, 2006 at 16:29 #222227Anonym anvandareMemberE Ska bli mucklig! wrote:Mitt nybakade bröd. Nada recept höftar som en galning när jag bakar.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/nybakat002.jpg]vad är ingredienserna i brödet då? så man kan testa att höfta lite själv
4 september, 2006 at 11:43 #222228Anonym anvandareMemberIngredienser: 50/50 av dinkelfullkorns mjöl och vetemjölspecial, pumakärnor, psylliumfrön, rågkross, havregryn, salt, vatten å jäst. (var lite lazy och använde dr oetkers 15 min jäst…) Bröd i genomskärning:
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/lunchbrdjeans002.jpg]Dagens lunch. Syns nog va de e.[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/lunchbrdjeans004.jpg]4 september, 2006 at 14:43 #222229Anonym anvandareMemberiiiiiiiiii!!! Finns inget bättre än nybakat!!
4 september, 2006 at 20:39 #222230Anonym anvandareMemberNybakat är farligt gott
4 september, 2006 at 23:27 #222231Anonym anvandareMemberDagsfärsk laxfjäril med kokt, olivoljebrynt färskpotatis samt skagenröra gjord på lättfraich, hela räkor, dill. Serveras med isbergssalad samt hel färsk champinion. Smaklig måltid.
5 september, 2006 at 09:00 #222232Anonym anvandareMembercalliope wrote:Dagsfärsk laxfjäril med kokt, olivoljebrynt färskpotatis samt skagenröra gjord på lättfraich, hela räkor, dill. Serveras med isbergssalad samt hel färsk champinion. Smaklig måltid.Jäklar så gott det ser ut! Skall testas.
5 september, 2006 at 19:53 #222233Anonym anvandareMemberLunch, i london, 3 månader sen Jag som skulle dieta då ! haha
5 september, 2006 at 19:54 #222234Anonym anvandareMemberE Ska bli mucklig! wrote:Mitt nybakade bröd. Nada recept höftar som en galning när jag bakar.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/nybakat002.jpg]Ser väldigt gott ut faktiskt!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.