Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
9 september, 2006 at 14:17 #222250Anonym anvandareMember
hm…ska se om jag kommer ihåg
men jag tror jag hade ungefär en halv burk kesella, lite gurkmeja för färgen, och blandade med vatten till bra konsistens, ca 1 tsk fettfri majonnäs, ca 1 tsk vitvinsvinäger, 1 tsk citronjuice, knorrs grönsakskrydda, dragon, lite salvia och lökpulver.
tror det var allt….9 september, 2006 at 17:52 #222251Anonym anvandareMemberScampiiiiiii så goooott!!
11 september, 2006 at 15:11 #222252Anonym anvandareMemberMilia wrote:hm…ska se om jag kommer ihåg
men jag tror jag hade ungefär en halv burk kesella, lite gurkmeja för färgen, och blandade med vatten till bra konsistens, ca 1 tsk fettfri majonnäs, ca 1 tsk vitvinsvinäger, 1 tsk citronjuice, knorrs grönsakskrydda, dragon, lite salvia och lökpulver.
tror det var allt….Tackar! ska testa den framöver..
En av helgens rätter blev förljande
Grillad kyckling med klyftpotatis och tzatziki m. sallad och fetaost
11 september, 2006 at 15:15 #222253Anonym anvandareMemberJust de, i fredags laddade jag om mitt förråd med mera (mat) kosttillskott
11 september, 2006 at 19:05 #222254Anonym anvandareMemberhenricerlandsson wrote:Just de, i fredags laddade jag om mitt förråd med mera (mat) kosttillskottoj! en deeeeel grejer va det. hur länge räcker detdär lagret?
11 september, 2006 at 19:14 #222255Anonym anvandareMemberlite grönsaker, kyckling (ligger där under någonstanns:), keso med mycket kryddning. smaka smaskens!
[img=http://i102.photobucket.com/albums/m86/sanna21/IMG_0006_1.jpg]
11 september, 2006 at 21:34 #222256Anonym anvandareMemberSanna wrote:oj! en deeeeel grejer va det. hur länge räcker detdär lagret?Vet inte riktigt, har inte räknat på de..några månader hoppas jag iaf..
13 september, 2006 at 19:31 #222257Anonym anvandareMemberE Ska bli mucklig! wrote:Ska testa ”bollarna” nån dag!Gårdagens ”middag” eller nåt. Scampi, broccoli å avokado mos.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/scampipolloc001.jpg]Dagens lunch, potatis, stekt polloc, spenat å ärt ”pesto” + extra ärter.[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/scampipolloc003.jpg]Blev mycket grönt ser jag…Med risk för att verka totalt obildad….Scampi, jag trodde det var räkor, men det ser inte så ut. Så vad är det? Det ser förbannat gott ut, hur är de gjorda?
14 september, 2006 at 08:46 #222258Anonym anvandareMemberdet är stora räkor, ve4t inte annars hur jag ska förklara. Det är skaldjur.
Köpte en jätte påse frysta på willys för en hyfsat billig penning.Jag har marinerat dem i fisksås, sweetchili, sesamolja å curry, sen fräst dem en snabbis i wooken!
14 september, 2006 at 12:18 #222259Anonym anvandareMemberOk, då vet vi va det ska bli för mat idag då’ra :emo-thumb
17 september, 2006 at 12:52 #222260Anonym anvandareMember[img=http://img209.imageshack.us/img209/7199/superfrullege8.png]Någon egentlig soppa gjord på Nötfärs med potatis och lite tomatklyftor.
Gammaldags vaniljsglass med en falukorvsmacka.
Drickyoghurt med smaken Jordgubb-Lime.Fett Nice vill ja lova men nyttigt, njae e sjuk så skyller på de.
17 september, 2006 at 21:41 #222261Anonym anvandareMemberVill varmt rekommendera keso och morotsplättarna på [www.nlife.se] !! De är supergoda och lätta att ha med sig till jobbet/skolan!
28 september, 2006 at 11:59 #222262Anonym anvandareMemberShit… mycket gottis blir det..
30 september, 2006 at 01:35 #222263Anonym anvandareMemberÄpplepaj (mammas) med vaniljsås.. eller var det tvärtom ?
[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG2107.jpg]
30 september, 2006 at 10:31 #222264Anonym anvandareMemberAh men OMG så gott det såg ut då!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.