Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
1 juli, 2009 at 08:50 #224725Anonym anvandareMember
Har ingen kamera längre (den drunknade i midsommar).. Ni får föreställa er denna lunchen:
Tre stycken 100 grams grillade hamburgare med vardera frisco bröd. Mellan brödskrivorna fanns (förutom biffarna) sallad, lök, tomat, pickles, ketchup, senap och hamburgerdressing. Till detta drack jag ett stort iskallt glas vatten.
1 juli, 2009 at 09:09 #224726Anonym anvandareMemberStrand87 wrote:Kycklingsnitzel med mozzarella&tomat.
Grönsallad med gurka,majs & rhode island dressing
Serverades med gårdagens potatissallad.
Dugligt imo..
[img=http://i40.tinypic.com/xdgjsw.jpg]Varför tycker jag att allt som dryper i fett och såser är rena porren?
1 juli, 2009 at 11:00 #224727Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Varför tycker jag att allt som dryper i fett och såser är rena porren?
För att det är porr!1 juli, 2009 at 13:59 #224728Anonym anvandareMemberRasmus Kjellberg wrote:
För att det är porr!eller fetish :happy:
1 juli, 2009 at 14:54 #224729Anonym anvandareMemberTänkte bjuda på en före och efterbild!
1 juli, 2009 at 15:19 #224730Anonym anvandareMemberKyckling stekt i thaimix fr santamaria, pasta, oliver, tomater, gurka, majs o mozarella.
:up:Kycklingsallad med avokado, ruccola,grönsallad,gurka, tomater, oliver ,mozarella igen :happy:
Dressing: Grekisk vinegrette:pop:1 juli, 2009 at 15:40 #224731Anonym anvandareMemberMin frukost: Kesella blandat med blåbärsyoghurt med Start, en macka med messmör, ett glas B-active och ett glas vatten.
Min lunch: Bandspaghetti med pastasås gjord på bl. a. kalkonkassler, krossade och passerade tomater, tacosås och BBQ-sås sweet and smoky, blev riktigt gott faktiskt.
Det som ligger på gurkskivorna är bostongurka.1 juli, 2009 at 18:06 #224732Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Andy; Orkade du hela firren?Det är inte samma firre på bilderna. Den fisken jag håller upp kommer det att bjudas på till middag, då jag får främmande. Den vi (jag och tjejen) åt idag drog jag upp 30min efter den där. Den var lite mindre. Men visst, jag skulle inte ha några problem att äta upp den
2 juli, 2009 at 13:45 #224733Anonym anvandareMemberDagens lunch! Fyllda med protein
[img=http://img6.imageshack.us/img6/3866/sdc10443f.jpg]3 juli, 2009 at 08:40 #224734Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Ser ganska torrt och tråkigt utJa, var är nutellan?
3 juli, 2009 at 11:52 #224735Anonym anvandareMemberGrädde och sylt wtf!
3 juli, 2009 at 12:32 #224736Anonym anvandareMemberPontik wrote:Dagens lunch! Fyllda med protein
[img=http://img6.imageshack.us/img6/3866/sdc10443f.jpg]Hade ju sylt och grädde till såklart
3 juli, 2009 at 13:01 #224737Anonym anvandareMemberPontik wrote:Hade ju sylt och grädde till såklartI så fall hade det sett fan så mycket godare ut om du plåtat det också.
3 juli, 2009 at 17:34 #224738Anonym anvandareMemberDagens frukost. 4st älgfärsburgare med ost och grovt bröd och självklart lite sallad.
3 juli, 2009 at 17:50 #224739Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Dagens frukost. 4st älgfärsburgare med ost och grovt bröd och självklart lite sallad.Ser riktigt gött ut! Mycket älgkött från dig, har du en halv älg i frysen eller vadan denna älghysteri?
Det är ju iofs ett skitgott kött vilket kan duga som förklaring, dock något segt som allt viltkött!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.