Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 januari, 2007 at 18:48 #222355Anonym anvandareMember
Åt ni FEM piroger var?
30 januari, 2007 at 18:58 #222356Anonym anvandareMemberMaci wrote:[img=http://pix.nofrag.com/26/33/9abf6ff49eb5f29b3d46ede91160.jpg]Efter gymmet i skolan, delade med min kompis.:emo-thumb
HAHAHA sitter ni på en restaurant å käkar det där ? eller är det i bamba* GBG ord för matsal i skolan* möjligtvis ?
31 januari, 2007 at 20:19 #222357Anonym anvandareMemberDagens middag. Tre stycken sådana här tonfiskburgare.
Ingredienser: Tonfiskburgare (tonfisk, ägg, rödlök, kryddor), grovt hamburgerbröd, sockerfri ketchup, keso grillad paprika, sallad, tomat, paprika och avokado.
31 januari, 2007 at 21:59 #222358Anonym anvandareMemberSteinbach wrote:Dagens middag. Tre stycken sådana här tonfiskburgare.Ingredienser: Tonfiskburgare (tonfisk, ägg, rödlök, kryddor), grovt hamburgerbröd, sockerfri ketchup, keso grillad paprika, sallad, tomat, paprika och avokado.
Damn, såg riktigt gott ut! Blir till å testa imorrn. :emo-thumb
1 februari, 2007 at 09:29 #222359Anonym anvandareMemberMumma…blir lite tonfiskhamburgare till lunch i morgon…ser riktigt smaskigt ut..och de bästa av allt…väldigt enkelt att tillaga
1 februari, 2007 at 12:19 #222360Anonym anvandareMemberSteinbach wrote:Dagens middag. Tre stycken sådana här tonfiskburgare.Ingredienser: Tonfiskburgare (tonfisk, ägg, rödlök, kryddor), grovt hamburgerbröd, sockerfri ketchup, keso grillad paprika, sallad, tomat, paprika och avokado.
Skulle du vänligen kunna beskriva receptet på burgaren med exakta mått?
Rekommendera gärne också vilken tonfiskkonserv som smakar bäst, äter nämligen inte så mycket tonfisk men vet att de finns i ett antal fabrikat.
mvh
1 februari, 2007 at 13:39 #222361Anonym anvandareMembergoldeneagle wrote:Skulle du vänligen kunna beskriva receptet på burgaren med exakta mått?Rekommendera gärne också vilken tonfiskkonserv som smakar bäst, äter nämligen inte så mycket tonfisk men vet att de finns i ett antal fabrikat.
mvh
Brukar använda mig av Willys tonfisk i vatten den är lite dyrare än de andra lågprismärkena men bra kvalitet och smak och den är även billigare än Abbas och Icas tonfisk som jag annars skulle valt.
Receptet:
1 burk tonfisk
ett ägg
pytte lite ströbröd(tror knappt det behövs)
en halv rödlök (eller efter behov de brukar ju variera i storlek, går säkert bra med vanlig lök också)
Sen olika kryddor. Jag hade i chilisås, chili grillkrydda, tabasco och salt1 februari, 2007 at 14:45 #222362Anonym anvandareMemberSteinbach wrote:Brukar använda mig av Willys tonfisk i vatten den är lite dyrare än de andra lågprismärkena men bra kvalitet och smak och den är även billigare än Abbas och Icas tonfisk som jag annars skulle valt.Receptet:
1 burk tonfisk
ett ägg
pytte lite ströbröd(tror knappt det behövs)
en halv rödlök (eller efter behov de brukar ju variera i storlek, går säkert bra med vanlig lök också)
Sen olika kryddor. Jag hade i chilisås, chili grillkrydda, tabasco och saltTusen tack!
Skall helt klart provas de närmaste dagarna.
mvh
7 februari, 2007 at 13:33 #222363Anonym anvandareMemberElina2 wrote:Gårdagens middag och dagens frulle!
Hel Dinkel, kyckling och lök (stekt), grönsaker, hade även en sås gjord på:kvarg, sojamjölk, dijonsenap, ketchup, salt å peppar.
[img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/middafrulle001.jpg]Havregrynsgröt med vaniljprotte i och kaso och banan mix![img=http://i47.photobucket.com/albums/f183/cabmini/middafrulle002.jpg]Har en känsla av att du gillar Dijonsenap?
8 februari, 2007 at 19:05 #222364Anonym anvandareMemberSleep83 wrote:Har en känsla av att du gillar Dijonsenap?Mustard is tha shiet!:emo-thumb
14 februari, 2007 at 15:17 #222365Anonym anvandareMemberGjorde en kycklingquiche med ”basen” från [http://forum.body.se/showthread.php?t=5979]. Jag trixade lite med ingredienserna bara..Dagen till ära så gjorde jag den i en hjärtformad pajform. Skall överraska sambon med den efter träningen ikväll!
14 februari, 2007 at 16:23 #222366Anonym anvandareMemberDagens andra måltid. Kyckling och annat gott:emo-thumb
14 februari, 2007 at 23:04 #222367Anonym anvandareMemberLinusHansen wrote:Dagens andra måltid. Kyckling och annat gott:emo-thumbVad är det du har på kycklingen? Jordgubbssylt?
15 februari, 2007 at 08:37 #222368Anonym anvandareMemberdet är ju nåt tomatbaserat jöh….
15 februari, 2007 at 20:22 #222369Anonym anvandareMemberMilia wrote:det är ju nåt tomatbaserat jöh….Naturligtvis men vill fortfarande veta.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.