Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
7 januari, 2010 at 12:01 #225250Anonym anvandareMember
Passade på att slänga ihop en Biff Greta nu när vi hade gott om oxfilé hemma. Förbaskat gott och enkelt. Smörstekt alá Moberg.
7 januari, 2010 at 12:05 #225251Anonym anvandareMemberandreas_bergman wrote:smörstekt alá moberg.7 januari, 2010 at 12:08 #225252Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Haha ja han kunde konsten att steka han.
8 januari, 2010 at 14:07 #225253Anonym anvandareMemberKyckling- & skinkgryta gjord på kyckling, broccoli, kassler och diverse grönsaker. Såsen är baserad på creme fraiche tomat & basilika samt vanlig creme fraiche och smaksatt med alla möjliga torkade kryddor. Till detta fullkornspasta och lite riven ost!
8 januari, 2010 at 14:33 #225254Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Kyckling- & skinkgryta gjord på kyckling, broccoli, kassler och diverse grönsaker. Såsen är baserad på creme fraiche tomat & basilika samt vanlig creme fraiche och smaksatt med alla möjliga torkade kryddor. Till detta fullkornspasta och lite riven ost!Det där såg ju helt fantastiskt gott ut! Skippade du ketchupen eller kom den efter bilden?
8 januari, 2010 at 15:22 #225255Anonym anvandareMemberfaran wrote:Det där såg ju helt fantastiskt gott ut! Skippade du ketchupen eller kom den efter bilden?Det var ett tag sedan jag åt ketchup. Inget under Jul, istället senap i mängder på skinkan. Således – Nej, ingen kerre idag
8 januari, 2010 at 21:24 #225256Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Det var ett tag sedan jag åt ketchup. Inget under Jul, istället senap i mängder på skinkan. Således – Nej, ingen kerre idagFyyy dig! :nono:
9 januari, 2010 at 10:02 #225257Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Fyyy dig! :nono:Naughty boi… Nästa gång jag äter pasta lovar jag dig (och mig själv) ketchup i mängder.
9 januari, 2010 at 10:05 #225258Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Naughty boi… Nästa gång jag äter pasta lovar jag dig (och mig själv) ketchup i mängder.Heinz är det enda acceptabla.
OnT: Roligt att se dig plocka fram kameran igen, Niklas.
9 januari, 2010 at 10:18 #225259Anonym anvandareMemberRasmus Kjellberg wrote:Heinz är det enda acceptabla.OnT: Roligt att se dig plocka fram kameran igen, Niklas.
Självklart är det Heinz! Kul att du tycker det Ralle, ska fota sönder er här på body nu, hihi.
9 januari, 2010 at 10:54 #225260Anonym anvandareMemberDetta åt jag i går.. kokade pasta och kom ju på att jag hade kycklingsallad i kylen som behövdes ätas upp.Så det vart verkligen gott och blandat på tallricken:D
[img=http://i896.photobucket.com/albums/ac169/Blobas2/Mobilen2004.jpg]Var sjukt mätt efter detta!
9 januari, 2010 at 13:17 #225261Anonym anvandareMemberBlobas wrote:Detta åt jag i går.. kokade pasta och kom ju på att jag hade kycklingsallad i kylen som behövdes ätas upp.Så det vart verkligen gott och blandat på tallricken:D[img=http://i896.photobucket.com/albums/ac169/Blobas2/Mobilen2004.jpg]Var sjukt mätt efter detta!
nu börjar de likna grejer, bra tjejen :up:
9 januari, 2010 at 18:54 #225262Anonym anvandareMemberMiddagen igår: Grillspett, hemmagjorda potatisklyftor, bbq-kyckling, majskolvar, tomatsallad med rödlök och feta, tre olika sorters tortillachips (saltade, chili, ost) guacamole, tzatziki, salsa och öl.
Efterrätten var Captain Morgan, cola och lime.9 januari, 2010 at 20:43 #225263Anonym anvandareMemberLyftarBruden wrote:nu börjar de likna grejer, bra tjejen :up:Ja nu börjar man komma upp i volym i matväg;)
9 januari, 2010 at 22:04 #225264Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Heinz, oh no, om man äter Ketchup så ska det vara Felix.Felix has turned you to the dark side, lord Flessa…I, master Sjöö, have to bring you back!!!
Hade gärna backat tillbaka tiden ett par timmar och fotad dagens käk. Vi åt getostgratinerad lax med ris, aioli och citronsås. Till förrät en smördegsinbakad ädeloströra med äppelmarmelad.
Fast vi hade gäster, tordes inte spexa till med kamera… Nu har man klämt i sig 5 digestivekex med många skivor brie- & getost.. *raaAaaP* och en del läsk.
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.