Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
3 februari, 2010 at 22:08 #225340Anonym anvandareMemberumpas wrote:Det blir till att beställa något liknande nästa gång :emo-thumb
Do that! Dock så kostade en extra köttbit 15kr.. :yikes:
4 februari, 2010 at 08:53 #225341Anonym anvandareMemberKycklinggryta
[img=http://lengmo.mine.nu/d/25176-1/_IGP3285_l.jpg]
4 februari, 2010 at 17:20 #225342Anonym anvandareMemberHemmagjord BBQ-Hamburgare med jalapenos, ost och friscobröd. Till det egengjorda strips *popcorn*
[img=http://i48.tinypic.com/2mh3d2.jpg]
4 februari, 2010 at 20:11 #225343Anonym anvandareMemberMaten ifrån igår och idag! :pop:
Bild 1;
Bräserade kycklingrullader (~320g) fyllda med oregano, paprika och ost.
Potatis (500g)
Kokta grönsakerBild 2-3;
Bräserade kycklingfiléer (400g)
Stekt potatis (420g)
Bearniessås med vitlök4 februari, 2010 at 20:30 #225344Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:gjort såsen själv nic? såg läskigt god utNej, den är köpt Förbannat dyr, men värd vartenda öre!
5 februari, 2010 at 15:38 #225345Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Som sagt innan Nic, du verkar få kläm på det här med matlagning nu, även de tropiska regnskogarna börjar ju göra sig påminda. :emo-thumb5 februari, 2010 at 22:00 #225346Anonym anvandareMemberFullkornspizza gjord på fullkornsdinkelmjöl, jäst, vatten och salt. På pizzan så slängde jag dit tomatsås, kalkon och ost. Kanterna är kryddade med vitlökskrydda :pop:
5 februari, 2010 at 22:15 #225347Anonym anvandareMemberSer skitgött ut Nic! :up:
5 februari, 2010 at 22:21 #225348Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:riktigt jäkla smaskigt! följt något recept. eller magkänsla?Blev till att följa ett recept då jag aldrig gjort detta förut. Det var skitsimpelt!
2dl vatten, 50g jäst, 1/2 tsk salt och 5dl fullkornsdinkelmjöl :up:
Tommy Ivarsson wrote:Ser skitgött ut Nic! :up:Det var det också
6 februari, 2010 at 13:37 #225349Anonym anvandareMemberBlev lite pizza till frukost idag också! Den blev mycket bättre idag!
6 februari, 2010 at 18:40 #225350Anonym anvandareMemberKyckling och strömming
6 februari, 2010 at 18:43 #225351Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Så ska det se ut förfan. :up:Givetvis, och så smakar det därefter:up:
6 februari, 2010 at 21:05 #225352Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Exakt, och rotfrukter tillsammans med kycklingfilé är ju så jävla gott. Äter säkerligen ca 2 kilo rotfrukter & 500 gram kycklingfilé/dag i snittJa värkligen jag tror faen jag ska laga det imårgon igen, så gör jag ett stort lass så slipper jag laga mat på hela veckan.
6 februari, 2010 at 21:59 #225353Anonym anvandareMemberDanne.v wrote:Ja värkligen jag tror faen jag ska laga det imårgon igen, så gör jag ett stort lass så slipper jag laga mat på hela veckan.Kan rekommendera steksill som finns att köpa. Jag hittade det häromdagen, steksill från abba. Strömming innehåller trots allt höga halter miljögifter och vill du äta det ofta föreslår jag sillen.
Samma fisk men olika geografiskt ursprung. Tyvärr finns ju sillen nöstan bara inlagd eller som inläggningassill.
6 februari, 2010 at 22:08 #225354Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Kan rekommendera steksill som finns att köpa. Jag hittade det häromdagen, steksill från abba. Strömming innehåller trots allt höga halter miljögifter och vill du äta det ofta föreslår jag sillen.Är den inlaggd då?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.