Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
10 februari, 2010 at 14:02 #225370Anonym anvandareMember
Blodpudding, ja varför inte!
[img=http://lengmo.mine.nu/d/25230-1/blodpudding.jpg]10 februari, 2010 at 21:04 #225371Anonym anvandareMemberSnygg bild! Och ruggigt gott med blodpudding. Nu blev man riktigt sugen
10 februari, 2010 at 21:11 #225372Anonym anvandareMembermmh, blodpudding blir de imorn för mig
11 februari, 2010 at 08:38 #225373Anonym anvandareMemberKul att man kan inspirera :emo-thumb
11 februari, 2010 at 17:35 #225374Anonym anvandareMemberDet saknas ett paket bacon lengmo!
12 februari, 2010 at 15:35 #225375Anonym anvandareMemberKastade ihop en ostkaka till mellanmål, hade inga mandlar hemma så testade med pumpakärnor på halva, vart helt ok.
Glömde fota före jag började äta, men ni får en bild på halva iaf.
[http://img197.imageshack.us/i/ostkaka.jpg/ [img=http://img197.imageshack.us/img197/7362/ostkaka.th.jpg]]
12 februari, 2010 at 15:38 #225376Anonym anvandareMemberGrenen wrote:Kastade ihop en ostkaka till mellanmål, hade inga mandlar hemma så testade med pumpakärnor på halva, vart helt ok.Glömde fota före jag började äta, men ni får en bild på halva iaf.
[http://img197.imageshack.us/i/ostkaka.jpg/ [img=http://img197.imageshack.us/img197/7362/ostkaka.th.jpg]]
Pumpakärnor låter gott och innovativt. Men det var ingen höjdare rent estetiskt, ser ut som du glömt ostkakan framme, åkt på semester och under tiden har den invaderats av mögel;)
14 februari, 2010 at 13:19 #225377Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Pumpakärnor låter gott och innovativt. Men det var ingen höjdare rent estetiskt, ser ut som du glömt ostkakan framme, åkt på semester och under tiden har den invaderats av mögel;)Haha, kan intyga att det smakade bättre än det såg ut. Sällan som mina ostkakor ser ut som någon kulinarisk högtid.
Pumpakärnorna var helt ok, dock bättre med mandelflarn. Dagens ostkaka blev utan topping, saknar dock lite av tuggmotståndet när man inte har några nötter eller dyl på.
14 februari, 2010 at 19:27 #225378Anonym anvandareMember[http://img715.imageshack.us/i/img0042v.jpg/ [img=http://img715.imageshack.us/img715/2549/img0042v.th.jpg]]
[http://img695.imageshack.us/i/img0040ir.jpg/[img=http://img695.imageshack.us/img695/1092/img0040ir.th.jpg]]
Kycklinggryta med Basmatiris. 10portioner = perfekt till jobbet och efter gymmet
16 februari, 2010 at 11:57 #225379Anonym anvandareMemberDagens lunch blev rester från gårdagens middag.
[http://lissfit.com/2010/01/24/gott-medelhavstillbehor-polentafrittata-med-soltorkade-tomater-og-parmesan/ Polentafrittata] och pestofylld kyckling, riktigt gott! Hade nog passat fint med lite ruccola eller annat grönt till, men kylen var rätt tom.
[http://img59.imageshack.us/i/polenta.jpg/ [img=http://img59.imageshack.us/img59/7872/polenta.th.jpg]]
16 februari, 2010 at 17:43 #225380Anonym anvandareMemberKesella som har stått alldeles för länge i kylen! Kan någon förklara för mig vart färgen kommer ifrån? Har aldrig vart med om detta förut? Det var en helt vanligt kesella 10%.
16 februari, 2010 at 17:46 #225381Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Kesella som har stått alldeles för länge i kylen! Kan någon förklara för mig vart färgen kommer ifrån? Har aldrig vart med om detta förut? Det var en helt vanligt kesella 10%.haha!! fyfan hur länge har den stått?
16 februari, 2010 at 17:58 #225382Anonym anvandareMemberLyftarBruden wrote:haha!! fyfan hur länge har den stått?Alltså, inte sådär jätte överdrivet länge, runt 1 1/2 månad kanske
17 februari, 2010 at 14:39 #225383Anonym anvandareMemberFlessa wrote:HAHASmaka, det kanske har bildats Jordgubbsaromer eller något? Isåfall så har du ju ”kommit på” något riktigt bra :buttrock:
Jag tror jag avstår då lukten var långt ifrån jordgubb
17 februari, 2010 at 14:58 #225384Anonym anvandareMemberDagens lunch blev stekt palt, med massor av smör och lingonsylt till. Underbart gott!!!
[http://img42.imageshack.us/i/paltz.jpg/ [img=http://img42.imageshack.us/img42/109/paltz.th.jpg]]
Paltkoma nu..
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.