Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
14 mars, 2010 at 09:34 #225460Anonym anvandareMember
Dagens frukost. Currykryddad kycklingfilé stekt och efterkokad tillsammans med gul lök, och så lite gurka. Kycklingen smakade riktigt riktigt bra!
14 mars, 2010 at 10:59 #225461Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:ser spännande & gott ut tommy! saknar dock en flod utav ketchup överallt ser jeffla torrt utOm man inte vill gå loss på ketchupasönder maten för att få den mindre torr så stek äggen så de är rinniga innuti och låt gulan kleta ner allt
Det är najs17 mars, 2010 at 18:22 #225462Anonym anvandareMemberStekt älgfärs med morot smaksatt med salt, svartpeppar och chili. Till det lite riven vitkål!! Riktigt mumsigt!!!!! :up:
17 mars, 2010 at 19:03 #225463Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Dagens frukost. Currykryddad kycklingfilé stekt och efterkokad tillsammans med gul lök, och så lite gurka. Kycklingen smakade riktigt riktigt bra!Älskar din frukost
17 mars, 2010 at 19:28 #225464Anonym anvandareMemberHemmagjorda vitlökspannbiffar, 2 stekta ägg och kokta harricortverts
Första gången jag blev ordentligt mätt på en måltid under deffen.
17 mars, 2010 at 22:25 #225465Anonym anvandareMemberTommy Ivarsson wrote:Det var helt ok! Pyttipanna och ägg är en given succé. Hade aldrig käkat kycklinglever innan och ville äta den så naturell (men tillagat) det bara gick för att se hur det verkligen smakade. Dock smakade det bara som torr kyckling, ganska tråkigt faktiskt. Kräver en del kryddning kände jag.Kommer nog testa kommande portioner med ketchup, chilisås och olika kryddmixar. Gjorde 5 likadana portioner nämligen.
Var försiktig när du steker kycklinglevern, annars blir den lätt torr. Jag brukar steka den medium tillsammans med svamp och lök. På med lite grädde , kalvfond å en nypa socker. Krydda med salt samt vitpeppar och låt det puttra nån minut. :up:
18 mars, 2010 at 10:47 #225466Anonym anvandareMemberBiffar med fetaost och soltorkade tomater samt tzatziki på kesella.
[img=http://img441.imageshack.us/img441/2223/imag0056m.jpg]
18 mars, 2010 at 12:30 #225467Anonym anvandareMemberBiffarna ser god ut Itchigo!
Lite för överkokta grönsaker bara. Påminner lite om grönsaksmixerna i en skolmatsal eller i vården där de fått stå under varmhållning för länge.
18 mars, 2010 at 12:36 #225468Anonym anvandareMemberTobbe K wrote:Var försiktig när du steker kycklinglevern, annars blir den lätt torr. Jag brukar steka den medium tillsammans med svamp och lök. På med lite grädde , kalvfond å en nypa socker. Krydda med salt samt vitpeppar och låt det puttra nån minut. :up:Jo, märkte allt detta! Den blev lite torr och tråkig! Fick väga upp det med lite mer rinnande tillbehör.
Det där receptet lät riktigt gott, kommer jag ihåg det ska det testat någon gång framöver.
Märkte att vitlök + kycklinglever var en grymt bra kombination med.Ichigo wrote:Biffar med fetaost och soltorkade tomater samt tzatziki på kesella.Ååååh, biffarna ser riktigt goda ut! :up:
18 mars, 2010 at 13:18 #225469Anonym anvandareMemberEddie Vedder wrote:Biffarna ser god ut Itchigo!Lite för överkokta grönsaker bara. Påminner lite om grönsaksmixerna i en skolmatsal eller i vården där de fått stå under varmhållning för länge.
Kanske inte ser så gott ut men smakar helt ok och går snabbt :emo-thumb
[img=http://www.findus.se//images/products/7310500079776_500px.jpg]Morötter 62%, brysselkål 32%, kryddor (basilika, oregano, rosmarin, timjan, kyndel), salt, lökpulver och svartpeppar. Salthalt: 0,6%.
Energivärde per 100g
Energi 110kJ/25 kcal
Protein 1.5 g
Kolhydrat 4 g varav socker 3.5 g
Fett 0.5 g varav mättat fett 0.08 g
Kostfiber 3 g
Natrium 0.2 g
Vitamin A 240 µg
Vitamin C 22 mg18 mars, 2010 at 19:08 #225470Anonym anvandareMemberJag gjorde en väldans go veggie lasagne för ett tag sen. Nam nam.
18 mars, 2010 at 22:00 #225471Anonym anvandareMember[img=http://farm5.static.flickr.com/4039/4444136640_7ae3d62961_o.jpg]Mitt första goda surdegsbröd med kvarg och örtsmör. Åh så gott det var!
21 mars, 2010 at 22:39 #225472Anonym anvandareMemberMaod wrote:[img=http://farm5.static.flickr.com/4039/4444136640_7ae3d62961_o.jpg]Mitt första goda surdegsbröd med kvarg och örtsmör. Åh så gott det var!Fyyfan vad gott det såg ut!!
22 mars, 2010 at 10:15 #225473Anonym anvandareMember2 nyfunna favoriter.
Blåbärs fluff
75g lättmjölk, 75g Blåbärssoppa utan socker, lite äkta vanilj.
[img=http://img191.imageshack.us/img191/7962/imag0076w.jpg]Chokladmousse
250g Kesella 1%, 30g Chokladprotein, 60g äggvita.[img=http://img213.imageshack.us/img213/3203/imag0072z.jpg]
22 mars, 2010 at 13:06 #225474Anonym anvandareMemberHur får du blåbärsfluffet så ”fluffigt”?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.