Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
27 mars, 2010 at 19:28 #225505Anonym anvandareMember
Jävligt mycket köttfärs ni äter Big Grin
28 mars, 2010 at 21:34 #225506Anonym anvandareMemberGårdagens middag.
28 mars, 2010 at 21:37 #225507Anonym anvandareMemberfaran wrote:Gårdagens middag.Det såg ruskigt gott ut
28 mars, 2010 at 22:03 #225508Anonym anvandareMemberfaran wrote:Gårdagens middag.Mmmm Sushi!
29 mars, 2010 at 10:21 #225509Anonym anvandareMember[http://www.andreazengstrom.se/2009/08/efter-traningspannkakor.html Andreas plättar] men med kvarg istället för cottage cheese, samt 250g hela ägg.
[http://img180.imageshack.us/i/kvargplttar.jpg/ [img=http://img180.imageshack.us/img180/1470/kvargplttar.th.jpg]]
50% rök igår efter träningen, resten får bli dagens lunch.
29 mars, 2010 at 10:28 #225510Anonym anvandareMemberGrenen wrote:[http://www.andreazengstrom.se/2009/08/efter-traningspannkakor.html Andreas plättar] men med kvarg istället för cottage cheese, samt 250g hela ägg.[http://img180.imageshack.us/i/kvargplttar.jpg/ [img=http://img180.imageshack.us/img180/1470/kvargplttar.th.jpg]]
50% rök igår efter träningen, resten får bli dagens lunch.
Det funkar nästan bättre med kvarg skulle jag säga.
En annan grej du kan göra om du bara kör med äggvitan, är att vispa upp det till ett hårt skum. Sen vänder du i resten. Då kommer du få tjockare ”amerikanske” pannkakor.Hur tyckte du de smakade?
29 mars, 2010 at 10:51 #225511Anonym anvandareMemberAndreaz Engström wrote:Det funkar nästan bättre med kvarg skulle jag säga.
En annan grej du kan göra om du bara kör med äggvitan, är att vispa upp det till ett hårt skum. Sen vänder du i resten. Då kommer du få tjockare ”amerikanske” pannkakor.Hur tyckte du de smakade?
Jag använder som sagt hela ägg, men man kanske skulle testa separera vitan och vispa upp den och sen blanda i gulorna + resterande. Får exprimentera lite nästa gång.
Jag tycker dom är goda, gjort dom flera gånger tidigare. En massa kanel i smeten är ett måste för att döda lite av kvargsmaken. Brukar mosa ihop en banan med lite keso och servera till.
29 mars, 2010 at 13:40 #225512Anonym anvandareMemberHamburgare på 200g 5% köttfärs, 50g fetaost och 20g soltorkade tomater.
100g Tzatziki på kesella.
300g Chilirostad rotselleri/morötter (Olivolja, sweet chilisås, spiskummin, kanel, hackad vitlök)
29 mars, 2010 at 17:25 #225513Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Hamburgare på 200g 5% köttfärs, 50g fetaost och 20g soltorkade tomater.100g Tzatziki på kesella.
300g Chilirostad rotselleri/morötter (Olivolja, sweet chilisås, spiskummin, kanel, hackad vitlök)
Den där hamburgaren ser faktiskt jävligt god ut.
29 mars, 2010 at 17:49 #225514Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!Jag har faktiskt lust att hålla med där, brödet förstörde hela visuella delen! Hur jag tror att det smakar är däremot en helt annan sak, grönsakerna såg riktigt goda ut
30 mars, 2010 at 10:26 #225515Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!Hemska brödet? Tycker det ser fantastiskt gott ut!
30 mars, 2010 at 10:39 #225516Anonym anvandareMemberJ.v.K wrote:det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!Kanske inte men gott var det!
30 mars, 2010 at 11:01 #225517Anonym anvandareMemberGårdagens klassiska kvällsmål: ~400g tacokryddad nötfärs och lite gurka. Åt även lite creme fraíche och vitlökstacosås som inte kom med på bild. Struntade i haricots vertsen den här gången
30 mars, 2010 at 11:46 #225518Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Gårdagens klassiska kvällsmål: ~400g tacokryddad nötfärs och lite gurka. Åt även lite creme fraíche och vitlökstacosås som inte kom med på bild. Struntade i haricots vertsen den här gångenJa det där är en av mina favoriter med.
Jag blandar ofta i lite majs och keso
30 mars, 2010 at 11:58 #225519Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Ja det där är en av mina favoriter med.Jag blandar ofta i lite majs och keso
Jag har alltid hatat keso, men i köttfärs skulle det nog fan fungera! Måste pröva det någon gång i veckan :up:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.