Matbilder !

Home Forums Matlagning och Recept Matbilder !

  • This topic is empty.
Viewing 15 posts - 3,436 through 3,450 (of 6,783 total)
  • Author
    Posts
  • #225505

    Jävligt mycket köttfärs ni äter Big Grin

    #225506

    Gårdagens middag.

    #225507
    faran wrote:
    Gårdagens middag.

    Det såg ruskigt gott ut :)

    #225508
    faran wrote:
    Gårdagens middag.

    Mmmm Sushi! :P

    #225509

    [http://www.andreazengstrom.se/2009/08/efter-traningspannkakor.html Andreas plättar] men med kvarg istället för cottage cheese, samt 250g hela ägg.

    [http://img180.imageshack.us/i/kvargplttar.jpg/ [img=http://img180.imageshack.us/img180/1470/kvargplttar.th.jpg]]

    50% rök igår efter träningen, resten får bli dagens lunch.

    #225510
    Grenen wrote:
    [http://www.andreazengstrom.se/2009/08/efter-traningspannkakor.html Andreas plättar] men med kvarg istället för cottage cheese, samt 250g hela ägg.

    [http://img180.imageshack.us/i/kvargplttar.jpg/ [img=http://img180.imageshack.us/img180/1470/kvargplttar.th.jpg]]

    50% rök igår efter träningen, resten får bli dagens lunch.

    Det funkar nästan bättre med kvarg skulle jag säga.
    En annan grej du kan göra om du bara kör med äggvitan, är att vispa upp det till ett hårt skum. Sen vänder du i resten. Då kommer du få tjockare ”amerikanske” pannkakor.

    Hur tyckte du de smakade?

    #225511
    Andreaz Engström wrote:
    Det funkar nästan bättre med kvarg skulle jag säga.
    En annan grej du kan göra om du bara kör med äggvitan, är att vispa upp det till ett hårt skum. Sen vänder du i resten. Då kommer du få tjockare ”amerikanske” pannkakor.

    Hur tyckte du de smakade?

    Jag använder som sagt hela ägg, men man kanske skulle testa separera vitan och vispa upp den och sen blanda i gulorna + resterande. Får exprimentera lite nästa gång.

    Jag tycker dom är goda, gjort dom flera gånger tidigare. En massa kanel i smeten är ett måste för att döda lite av kvargsmaken. Brukar mosa ihop en banan med lite keso och servera till.

    #225512

    Hamburgare på 200g 5% köttfärs, 50g fetaost och 20g soltorkade tomater.

    100g Tzatziki på kesella.

    300g Chilirostad rotselleri/morötter (Olivolja, sweet chilisås, spiskummin, kanel, hackad vitlök)

    #225513
    Ichigo wrote:
    Hamburgare på 200g 5% köttfärs, 50g fetaost och 20g soltorkade tomater.

    100g Tzatziki på kesella.

    300g Chilirostad rotselleri/morötter (Olivolja, sweet chilisås, spiskummin, kanel, hackad vitlök)

    Den där hamburgaren ser faktiskt jävligt god ut.

    #225514
    J.v.K wrote:
    det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!

    Jag har faktiskt lust att hålla med där, brödet förstörde hela visuella delen! Hur jag tror att det smakar är däremot en helt annan sak, grönsakerna såg riktigt goda ut :)

    #225515
    J.v.K wrote:
    det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!

    Hemska brödet? Tycker det ser fantastiskt gott ut! :)

    #225516
    J.v.K wrote:
    det borde inte få lov att kallas hamburgare med det där hemska brödet!

    Kanske inte men gott var det!

    #225517

    Gårdagens klassiska kvällsmål: ~400g tacokryddad nötfärs och lite gurka. Åt även lite creme fraíche och vitlökstacosås som inte kom med på bild. Struntade i haricots vertsen den här gången ;)

    #225518
    Nic Nordin wrote:
    Gårdagens klassiska kvällsmål: ~400g tacokryddad nötfärs och lite gurka. Åt även lite creme fraíche och vitlökstacosås som inte kom med på bild. Struntade i haricots vertsen den här gången ;)

    Ja det där är en av mina favoriter med.

    Jag blandar ofta i lite majs och keso

    #225519
    Ichigo wrote:
    Ja det där är en av mina favoriter med.

    Jag blandar ofta i lite majs och keso

    Jag har alltid hatat keso, men i köttfärs skulle det nog fan fungera! Måste pröva det någon gång i veckan :up:

Viewing 15 posts - 3,436 through 3,450 (of 6,783 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.