Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
7 april, 2010 at 10:54 #225565Anonym anvandareMember
Ser gött ut Nic! Blomkål funkar till det mesta under deff! :emo-thumb
7 april, 2010 at 10:55 #225566Anonym anvandareMemberTommy Ivarsson wrote:Ser gött ut Nic! Blomkål funkar till det mesta under deff! :emo-thumbDet gör fan det alltså! Köttfärs, fisk, kött eller fågel, utmärkt till allt!
7 april, 2010 at 16:49 #225567Anonym anvandareMemberDagens frukost: 300g kycklingfilé med broccoli och rester av tacosås
7 april, 2010 at 18:12 #225568Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Dagens frukost: 300g kycklingfilé med broccoli och rester av tacosåsDiet på g?
Såg helt okej ut, inte lika gott som det senaste du postade dock.
8 april, 2010 at 21:34 #225569Anonym anvandareMemberPrecis avslutat tyngsta karatepasset någonsin och fick ett sjukligt sug efter milkshake (???), blev 1,5l mjölk och frusna jordgubbar. Funkade fint som substitut / PWO
[http://img52.imageshack.us/i/pwoz.jpg/ [img=http://img52.imageshack.us/img52/3897/pwoz.th.jpg]]
8 april, 2010 at 21:39 #225570Anonym anvandareMemberNicklas: kycklingen såg sjukt god ut. Vad för kryddor har du?
8 april, 2010 at 21:48 #225571Anonym anvandareMemberDagens måltider under ätardagen:
Bild 1: 250g vitlöksmarinerat fläskkött, 420g ugnstillagade pommes och lite bearniessås.
Bild 2: 4st hamburgare på friscobröd med amerikansk dressing, ost, sallad, gurka, senap och ketchup.8 april, 2010 at 21:53 #225572Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Dagens måltider under ätardagen:
Bild 1: 250g vitlöksmarinerat fläskkött, 420g ugnstillagade pommes och lite bearniessås.
Bild 2: 4st hamburgare på friscobröd med amerikansk dressing, ost, sallad, gurka, senap och ketchup.Nice, men du valde att slopa köttet till hamburgarna? Då blir det helt enkelt mackor med lite skönt pålägg!
8 april, 2010 at 21:59 #225573Anonym anvandareMemberBoxer wrote:Nicklas: kycklingen såg sjukt god ut. Vad för kryddor har du?Så här kryddar & tillagar jag oftast min kyckling:
1. Tag fram en assiett och häll i olja, paprikakrydda, vitlökspulver, cayennepeppar, torkad timjan och lite spiskummin. Blanda.
2. Gnugga in kycklingfilérna i kryddblandningen.
3. Hetta upp en panna med smör.
4. Lägg i kycklingen när smöret fräser. Låt steka 4-5min på vardera sida. Vänd en gång.
5. Strö salt och dra en vända med pepparkvarnen innan servering.Vill man ”spara” på kalorierna kan man alltid putsa bort fettet med hushållspapper, men då försvinner all smak. Inget som jag rekommenderar men som allt för många gör (tyvärr).
:up:
8 april, 2010 at 22:03 #225574Anonym anvandareMemberOkej tack så mycket! Skall provas imorgon.
9 april, 2010 at 09:28 #225575Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Dagens måltider under ätardagen:
Bild 1: 250g vitlöksmarinerat fläskkött, 420g ugnstillagade pommes och lite bearniessås.
Bild 2: 4st hamburgare på friscobröd med amerikansk dressing, ost, sallad, gurka, senap och ketchup.Det där såg inte helt fel ut :emo-thumb
9 april, 2010 at 10:12 #225576Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Nice, men du valde att slopa köttet till hamburgarna? Då blir det helt enkelt mackor med lite skönt pålägg!Nej nej, köttet finns under locken
9 april, 2010 at 10:13 #225577Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Det där såg inte helt fel ut :emo-thumbDet smakade inte helt fel heller :whistle:
9 april, 2010 at 14:02 #225578Anonym anvandareMemberLättare lunch: tonfiskpasta med broccoli
9 april, 2010 at 14:24 #225579Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Lättare lunch: tonfiskpasta med broccoliSer riktigt gott ut!
Hur gjorde du ”tonfiskröran”?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.