Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 maj, 2010 at 11:20 #225670Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Ah ok, får bli att testa när deffen är klar
Ähhhh, sätt dig på cykeln i 30 min så kan du mumsa i dig halva! Tro mig, det räcker gott och väl Mättade sjukt mycket.
11 maj, 2010 at 11:49 #225671Anonym anvandareMemberFlessa wrote:WTF? har du bakat brödet själv?Indeed I have :nod Ska faktiskt baka lite mer nu!
Det som blir över ska jag pröva torka i ugnen så det blir hårt bröd :ike:
11 maj, 2010 at 12:28 #225672Anonym anvandareMemberJvk: Allt smakade riktigt gott också
Flessa: Haha, självklart ska du få receptet.
2 dl skalade sesamfrön
1 msk fiberhusk
2dl riven ost
3 ägg
1 tsk bakpulver
Lite havssaltBlanda alla torra ingredienser plus ost, tillsätt sedan ägg. Blanda till en härlig smet och kleta sedan ut allt till ett tunt lager på en bakpapper på en plåt (pensla gärna bakpappret med lite rapsolja). Sedan in i ugnen på 175 grader till den har fått färg och tjocknat till (ungefär 10 min).
11 maj, 2010 at 13:13 #225673Anonym anvandareMemberFlessa wrote:Perfekt, ska jag prova senast imorgon. :up:Gör så! Går fort och är grymt lätt att fixa :up:
11 maj, 2010 at 18:15 #225674Anonym anvandareMemberÄnnu en av 100-tals deffmåltider.
300gr nötfärs (10%), stekt i olivolja ihop med ägg, mjölk och spenat, 300gr broccoli med havssalt och 150gr kvarg med chilikryddolja och pressad vitlök
:up:
[http://img63.imageshack.us/i/dsc00098uw.jpg/ [img=http://img63.imageshack.us/img63/685/dsc00098uw.jpg]]
Uploaded with [http://imageshack.us ImageShack.us]
11 maj, 2010 at 18:17 #225675Anonym anvandareMemberKöttfärsblandningen både såg och lät spännande, hur smakade den?
Broccolin såg dock inge god ut, men jag är å andra sidan inget fan av skiten
11 maj, 2010 at 20:18 #225676Anonym anvandareMemberNic Nordin wrote:Köttfärsblandningen både såg och lät spännande, hur smakade den?Broccolin såg dock inge god ut, men jag är å andra sidan inget fan av skiten
Blandningen blev riktigt bra, ägg+mjölk blir som en redning och gör köttfärsen så mycket mer mättande och fyllig. Spenaten ökar volymen lite och gör det hela lite fräshare. Riktigt gott hur som helst. Med kvargen till blir det rena festmåltiden i mina ögon.. :emo-thumb
Och jag älskar verkligen broccoli, speciellt med havssalt över, kan sitta och bara tugga broccoli om det skulle vara så.
Min portion slår förstås inte din pizza eller bröd, men innehåller betydligt mindre kalorier vilket passar mig som inte gillar kardio…
11 maj, 2010 at 20:33 #225677Anonym anvandareMemberHemmagjorda köttbullar (250g nötfärs, 1 ägg, kryddor) med hemmagjort blomkålsmos (350g blomkål, 35g smör, 10g grädde, kryddor) och 10g ketchup :ike:
11 maj, 2010 at 20:34 #225678Anonym anvandareMemberHemmagjorda kokospannkakor För mig blev det dock ingen höjdare (föööör mycket kokossmak), men flickvännen käkade mer än gärna upp.
11 maj, 2010 at 21:44 #225679Anonym anvandareMemberTommy Ivarsson wrote:Ännu en av 100-tals deffmåltider.300gr nötfärs (10%), stekt i olivolja ihop med ägg, mjölk och spenat, 300gr broccoli med havssalt och 150gr kvarg med chilikryddolja och pressad vitlök
:up:
[http://img63.imageshack.us/i/dsc00098uw.jpg/ [img=http://img63.imageshack.us/img63/685/dsc00098uw.jpg]]
Uploaded with [http://imageshack.us ImageShack.us]
Den där köttfärsblandningen måste jag helt klart testa. Jag antar att du först steker på köttfärsen och när den är klar har du i ägg och spenat eller?
11 maj, 2010 at 22:11 #225680Anonym anvandareMemberIchigo wrote:Den där köttfärsblandningen måste jag helt klart testa. Jag antar att du först steker på köttfärsen och när den är klar har du i ägg och spenat eller?Jag steker köttfärsen så att den är så gott som klar och slänger i ägg, mjölk och spenaten och låter det småputtra i några minuter sen är det klart.
12 maj, 2010 at 01:28 #225681Anonym anvandareMemberTommy Ivarsson wrote:Jag steker köttfärsen så att den är så gott som klar och slänger i ägg, mjölk och spenaten och låter det småputtra i några minuter sen är det klart.kan du inte beskriva lite mer mängden varor du använder
e fett sugen på testa12 maj, 2010 at 09:18 #225682Anonym anvandareMemberBigSyke wrote:kan du inte beskriva lite mer mängden varor du använder
e fett sugen på testaTill 3 portioner gick det åt:
900gr nötfärs
3 ägg (M)
Ca 2dl mjölkSedan köpte jag fryst bladspenat som jag kokade i micron tills de var nästan färdiga och slängde i spenaten ihop med äggen och mjölken när jag tyckte köttfärsen började se färdig ut. Sedan fick allt puttra ihop på slutet i några minuter. Tillsatte även en överdos kryddor såsom, cayennepeppar, vitpeppar, salt och paprikakrydda. Allt efter egen smak.
Väldigt enkelt, går fort och nyttigt på samma gång! :emo-thumb
13 maj, 2010 at 00:18 #225683Anonym anvandareMemberNic borde skaffa en egen recepttråd med bilder, eller skicka allt till min mail så jag kan dokumentera det på bloggen. :nod
13 maj, 2010 at 09:55 #225684Anonym anvandareMemberFlessa wrote:men vafan.. RECEPT ?Haha, igen?!
2 ägg
1dl kokos (ska mixas så att den blir som mjöl)
1dl vispgrädde
En gnutta salt -
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.