Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 maj, 2010 at 19:21 #225790Anonym anvandareMember
Under detta honungs & björnbärs yogurt täcke finns det: 1 banan, 1 kiwi, sojabönor, 150g kvarg, toppad med hackade torkade fikonbitar och pumpafrön
Landade i min mage för 10min sedan, nu e jag nöjd för idag :up:
31 maj, 2010 at 11:35 #225791Anonym anvandareMemberGårdagens kyckling, purjolök, broccoli
[img=http://img411.imageshack.us/img411/2215/dsc00122ka.jpg]Dagens blåbäskvargsfrukost
[http://img708.imageshack.us/i/dsc00123z.jpg/[img=http://img708.imageshack.us/img708/7986/dsc00123z.jpg]]
31 maj, 2010 at 12:46 #225792Anonym anvandareMemberGårdagens spartanska första grill med lillen……
31 maj, 2010 at 18:21 #225793Anonym anvandareMember[http://img199.imageshack.us/i/dsc00008ks.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/dsc00008ks.jpg/%5D
Fläskytterfilé och Biffar på nötfärs. Biffarna va ofantligt goda
31 maj, 2010 at 18:35 #225794Anonym anvandareMemberdilldipparn wrote:[http://img199.imageshack.us/i/dsc00008ks.jpg/ http://img199.imageshack.us/i/dsc00008ks.jpg/%5DFläskytterfilé och Biffar på nötfärs. Biffarna va ofantligt goda
Va det en portion det där? I såna fall får du stora tummen upp. :up:
1 juni, 2010 at 08:03 #225795Anonym anvandareMember”Levergryta”:
[http://img714.imageshack.us/i/lever.jpg/ [img=http://img714.imageshack.us/img714/6561/lever.th.jpg]]Gårdagens middag:
kycklinglever
champinjoner
gräddekryddade med salt,peppar och lite soja. Serverade till broccoli som fått lite färg i ugnen.
Godaste jag ätit på länge.
1 juni, 2010 at 19:51 #225796Anonym anvandareMember[img=http://gurrametoden.se/wp-content/uploads/n%C3%A4rbild3.jpg][img=http://gurrametoden.se/wp-content/uploads/n%C3%A4rbild1.jpg][img=http://gurrametoden.se/wp-content/uploads/f%C3%A4rdigt.jpg]
1 juni, 2010 at 20:12 #225797Anonym anvandareMemberSnyggt Gustaf!
Vad är det för sås?
1 juni, 2010 at 20:22 #225798Anonym anvandareMemberVika snygga bilder du tar Gustaf! När jag fotar min mat blir bilderna alltid lite sisådär men huvudsaken är att det är gott.
400gr stekt surkål med soja, oregano och svartpeppar (8gr olivolja)
240gr stekt älgskav med 110gr kantareller och 60gr purjolök(15gr smör)Lite BBQ-Spice krydda över skaven och havssalt över surkålen sen va jag fruktansvärt nöjd.
[img=http://img718.imageshack.us/img718/5079/dsc00124td.jpg]
1 juni, 2010 at 20:49 #225799Anonym anvandareMembernible wrote:Snyggt Gustaf!Vad är det för sås?
En sås gjort på 250g Kvarg med halv dl sweet chili souse och halv dl chilisås.
Med salt och peppar samt BBQ Spice.Står även på hans blogg i signaturen.
1 juni, 2010 at 21:32 #225800Anonym anvandareMemberLyftarBruden wrote:Mm med äppelpaj med stekta äpplen i kanel med lite äppelmos på med lite smör & havregryn, in i ugnen… Bara för de e paj så betyder de ju inte att man kan äta den lite nyttigare och med extra Protein Jag äter aldrig små portioner, oavsett maträtt så jag väljer att göra en nyttig efterrättspaj och äta den med extra protein och mycket.Å jag äääälskar fan keso & sojabönor! testa.
Den kombinationen lockar mig inte ett dugg. Skall det vara äppelpaj så skall det vara äppelpaj och är det med vaniljsås så är det inte med bönor!
1 juni, 2010 at 22:15 #225801Anonym anvandareMemberSom Boxer redan svarat! Såsen blev riktigt god. Kommer absolut göra den i fortsättningen. Passar nog till alla kött och fågelrätter.
1 juni, 2010 at 22:40 #225802Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:Den kombinationen lockar mig inte ett dugg. Skall det vara äppelpaj så skall det vara äppelpaj och är det med vaniljsås så är det inte med bönor!Och inte lite vaniljsås heller! Den ska dränkas!
2 juni, 2010 at 21:39 #225803Anonym anvandareMemberGårdagens lunch:
Kyckling, massa grönsaker, creme fraiche och knäckemackor :pop:
3 juni, 2010 at 17:33 #225804Anonym anvandareMemberJakobMinell wrote:Och inte lite vaniljsås heller! Den ska dränkas!Vilken tur att man tar två ggr då, täer upp halva och sen fyller man på halva skålen med vaniljsås
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.