Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
5 maj, 2007 at 21:13 #222505Anonym anvandareMember
Fredagens lunch och middag på jobb.
[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9960.jpg]En bra start på dagen. Frukost på drygt 650kcal.[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9959.jpg]Ikväll var det första grillningen för iår (lite sent kanske).[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9958.jpg]
6 maj, 2007 at 00:51 #222506Anonym anvandareMemberÖversta ser mums ut men inge ugns-plåtspapper?
6 maj, 2007 at 01:38 #222507Anonym anvandareMemberVad har du på/i gröten biffen?
6 maj, 2007 at 12:44 #222508Anonym anvandareMemberExtine wrote:Översta ser mums ut men inge ugns-plåtspapper?Slut.
barceras wrote:Vad har du på/i gröten biffen?Äggvita.
6 maj, 2007 at 12:48 #222509Anonym anvandareMemberLite leftovers från gårdagens grillning fick bli en del av frukosten.
[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9957.jpg]
6 maj, 2007 at 18:51 #222510Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Slut.Äggvita.
Då är jag med
Inte konstigt med tanke på den feta dunken du köpte!6 maj, 2007 at 22:24 #222511Anonym anvandareMemberlovelysmile: Mmm, det var det med!!
goldeneagle: Det får jag ta som en fin komplimang!
Charlotte: Den bortre mörkbruna delen av min pizza var tacokryddad nötfärs, gul lök och jalapenos. :p Så kul med pizza att man kan variera sig så!
6 maj, 2007 at 22:28 #222512Anonym anvandareMemberüberbiffen: Mums, vad gott med grillat!! Jag är ännu senare, inte grillat något än. Hur gör du med äggvitan i gröten? Blandar i efter gröten är färdigtillagad antar jag? När den kommer ur micron? Eller?
6 maj, 2007 at 23:51 #222513Anonym anvandareMemberEmelie wrote:überbiffen: Mums, vad gott med grillat!! Jag är ännu senare, inte grillat något än. Hur gör du med äggvitan i gröten? Blandar i efter gröten är färdigtillagad antar jag? När den kommer ur micron? Eller?För det första kör jag vattnet och havregrynen i mixern några sekunder innan jag kokar upp det. På så sätt blir gröten mer som mannagrynsgröt och man slipper den fruktansvärda konsistensen som havregröt har. Äggvitan steker jag och rör sen ner i gröten. Lite jordgubbssylt på det och vi har en sjukt god gröt!
2½dl havre och 3dl äggvita.
Edit: Jag kokar min gröt på spisen, inte i micron.
7 maj, 2007 at 10:20 #222514Anonym anvandareMemberEmelie wrote:goldeneagle: Det får jag ta som en fin komplimang!Hur gjorde du botten?
mvh
7 maj, 2007 at 16:24 #222515Anonym anvandareMemberHär kommer en bild på en av ALLA mina varierande luncher under min ”test diet” f.r.o.m. vecka 17 – :
– Råris/Fullkornsris, 2dl kokt
– Torsk, 100gr
– Kokta grönsaker, 200gr
– Youghurt naturell, 0,5dl
– Kryddor – Curry
– 5dl vattenCa: 380 kcal
7 maj, 2007 at 19:16 #222516Anonym anvandareMembersuperberggren wrote:Här kommer en bild på en av ALLA mina varierande luncher under min ”test diet” f.r.o.m. vecka 17 – :– Råris/Fullkornsris, 2dl kokt
– Torsk, 100gr
– Kokta grönsaker, 200gr
– Youghurt naturell, 0,5dl
– Kryddor – Curry
– 5dl vattenCa: 380 kcal
Ser gott ut. :emo-thumb
Fast jag tycker alla borde sluta köpa torsk, är ju snart utfiskade om det fortsätter såhär. :nono:7 maj, 2007 at 19:23 #222517Anonym anvandareMemberuberbiffen: vart köper man äggvita på ”dunk”? aldrig sett det i någon affär!
7 maj, 2007 at 19:28 #222518Anonym anvandareMembernevermind, såg precis en tråd som tog upp samma ämne längre ner :
7 maj, 2007 at 20:47 #222519Anonym anvandareMembergoldeneagle wrote:Hur gjorde du botten?mvh
Kommer inte ihåg exakta proportionerna (är inte hemma så jag kan kolla receptet). Men typ 5dl ljummet vatten som 50g jäst blandas med, salt, en halv dl olja och ca. 13 dl mjöl (durumvetemjöl, rågmjöl o lite vanligt vetemjöl). Gott med lite grövre mjöl så det blir lite matigare o inte så degigt. :up:
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.