Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
15 juni, 2007 at 16:58 #222595Anonym anvandareMemberFighterbabe wrote:Varm/ljummen mjölk??? Jaja, smaken är som röven -Klöven! (som man säger på värmländska)
Ja då det finns mååånga olika sorters rumpor på denna rund finns det också många olika smaker för alla rumpor förtjänar sin T.L.C. En mer vårdad och barnvänlig version av den värmländska
Johannes-S wrote:Jasså, samma sorts bröd också eller? Sjukt gott är det!!Polarkraft japp och sen brukar jag ta rökt bog som meatypålägg
De ser iaf precis likadana ut19 juni, 2007 at 11:58 #222596Anonym anvandareMemberIgår blev det kesolasagne, så hiiimla gott!
19 juni, 2007 at 13:11 #222597Anonym anvandareMemberFed up wrote:Igår blev det kesolasagne, så hiiimla gott!Vill gärna ha recept på detta!
19 juni, 2007 at 16:14 #222598Anonym anvandareMemberAnloy wrote:Vill gärna ha recept på detta!Jag med!!:p
19 juni, 2007 at 21:19 #222599Anonym anvandareMember+1
hurry hurry!19 juni, 2007 at 22:25 #222600Anonym anvandareMemberSåhär gick jag till väga:
Först stekte jag en hackad lök och 300 g quornfärs i lite olja och kryddade med stark paprika (efter behag), salt, peppar och kantarellfonde.
I med två burkar krossade tomater, frusen bladspenat, buljongtärning (grönsaks hade jag), vitt matlagningsvin och vitlök, så fick det puttra ihop och på slutet stopade jag i färsk hackad basilika, timjan och oregano.Sen la jag minikeso underst i en lagom stor form (gick åt över 1 kg totalt och då tyckte jag ändå att jag snålade), sen lasagneplattor, sen quornsås, plattor, keso, plattor, sås, plattor, keso och riven ost av valfri fetthalt(jag tog 10% och 28% lite blandat)+lite parmesan för smaken.
In i mitten av ugnen ca 200 grader i 20 min.
Jag hällde lite lättmjölk på kesolagren också, men det hade jag inte behövt, för den blev lite rinnig, men det får man ta lite på känsla, tror jag.
Quornfärsen går ju såklart att byta mot annat och spenaten har jag tänkt testa att byta mot rivna morötter eller röda linser nån gång.
Detta blev iallafall himla gott och gick mycket lättare (och nyttigare) än vanlig lasagne, så jag kommer göra den här ofta! :up:
20 juni, 2007 at 03:11 #222601Anonym anvandareMemberJag älskar den här tråden. Fortsätt med alla era matbilder !
27 juni, 2007 at 17:57 #222602Anonym anvandareMemberAvokadosoppa till middag
Och Feverfluff med hallon(det var länge sedan)
27 juni, 2007 at 18:03 #222603Anonym anvandareMemberÅhhh…Feverfluff..det hade jag glömt bort…hur var det nu man gjorde igen…..
27 juni, 2007 at 18:19 #222604Anonym anvandareMemberJag vill Också veta!
27 juni, 2007 at 18:41 #222605Anonym anvandareMemberHittade detta på [http://www.sofiatarberg.com]
200 g frysta jordgybbar mixas med 40 g proteinpulver och lite funlight eller vanlig saft. När man mixat ihop allt så behövs en ballongvisp för att få in luft och därmed den rätta ”fluff”-effekten. Det är lätt att misslyckas första gången, men den som väntar på nåt gott… Nu är det bara å träna..
rätt?
27 juni, 2007 at 20:46 #222606Anonym anvandareMemberJag vet inte exakt hur han går tillväga, det får han nog svara på själv, men jag använde kanske 100g hallon (ingen aning, jag vägde aldrig) och 30 g protein som jag mixade i en matberedare tillsammans med lagom mycket vatten tills det blev fluffigt.
27 juni, 2007 at 21:00 #222607Anonym anvandareMemberAhh…då har vi i alla fall koll på ingredienserna…bär+proteinpulver.
Tack, bara att lajja och testa då!1 juli, 2007 at 17:39 #222608Anonym anvandareMemberEnglish triffle *mums mums*Väldigt lätt att göra, sockerkaka i botten, brandy,mandarin frukt, vindruvor, marsipan, grädde toppa med nötter typ valnöt eller mandel, florsocker… (=
Inte sååå jätte nyttigt men gott!
[img=http://i210.photobucket.com/albums/bb229/chulle/SommarJulNyr2004ChulleTillEngland01.jpg]
1 juli, 2007 at 18:48 #222609Anonym anvandareMemberSåg farligt gott ut det där sh0w!
mvh
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.