Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
28 oktober, 2007 at 12:51 #222805Anonym anvandareMemberKung Bruno wrote:Har du gjort den själv?
Isåfall, recept på degen?
Deg till en plåt
25gram jäst (halvt paket)
3 dl vatten
3 msk olja
1 tsk salt
7-8 dl vetemjölSmula ner jäst, häll ner fingervarm vatten och rör tills jästen löser sig. Rör ner olja, salt och vetemjölet. Låt jäsa en timma.
31 oktober, 2007 at 10:26 #222806Anonym anvandareMemberbarceras wrote:Folk börjar snart tro att jag är kär i Uberbiffen
Men det är tamejfan osannollikt hur han kan få väldigt ”vanliga” maträtter se så jävla goda ut!jag tror vi alla är kära i denne mans matupplägg:)
31 oktober, 2007 at 11:47 #222807Anonym anvandareMemberCharlotte_ wrote:Kanske inte så mkt mat.. Men efterrätt måste ju också räknas till mat, eller?Äpple och kanelmuffins
Är det vanliga muffins eller proteinmuffins?
Vet ngn hur man tillagar proteinmuffins?
Funkar kaseinprotein till detta?
mvh
31 oktober, 2007 at 14:57 #222808Anonym anvandareMembersnuttan347 wrote:jag tror vi alla är kära i denne mans matupplägg:)Ja det vore konstigt annars
Men nu var det längesen han förgyllde dagen med några läckra bilder?
Kom igen nu Uberbiffen!3 november, 2007 at 20:24 #222809Anonym anvandareMemberVaknade nyss (se tid) av att min granne kom hem och luktade pizza (läs gott). Kan säga att det inte är så bra för en hungrig mage, när man inte har så mycket hemma.
Men jag gav det en chans och började leta i skafferiet. Jag blev så inspirerad av den här tråden – innan middagssömnen. Det blev ingen pizza dock. Men GOTT ändå
Såsen/Guckan är gjord på:
stekt potatis,
lätt stekt stekt makrill(i tomatsås),
lätt stekt fetaost,
mer tomatsås/tomatpuré,
vatten,
lite mjöl
lite papadam.
salt, peppar, curry, lite vitlökskrydda, lite chiliKronhjärtana(på burk) la jag in i lite pastapesto tillsammans med spadet de låg i. MUMS!:up:
Måste bara få påpeka vad BRA Papadam är! Helt klart underskattat. Ganska mycket protein i! Perfekt att ta istället för pasta med pastasåser osv. Eller att fritera!!! om man är sugen på chips. Vill man inte ha så mycket fett går det även bra att steka dem i en oljesprayad panna. Det finns ju så många smaker också! Varning för överkonsumtion bara. :nono: Papadam är gjorda på uradbönan – och ni vet ju vilken effekt bönor kan ge.:whistle:
4 november, 2007 at 15:23 #222810Anonym anvandareMemberÄts just nu: bulgur och stekt torskfilé med spenat och vitlök. Slängde på rödlök och gurka också.
24 november, 2007 at 11:54 #222811Anonym anvandareMemberGårdagens kvällsmat, dagens frukost.
Jasminris
Fläskfilé
Vitlökssmör[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9930.jpg]
24 november, 2007 at 18:36 #222812Anonym anvandareMemberDagens middag.
Stekt tonfiskkotletter och ris. En nyfunnen favorit![img=http://img219.imageshack.us/img219/135/dsc00481zt6.jpg]
26 november, 2007 at 09:02 #222813Anonym anvandareMemberLite inspiration
26 november, 2007 at 09:04 #222814Anonym anvandareMemberinspiration
26 november, 2007 at 13:51 #222815Anonym anvandareMemberNiklas Sjöö wrote:inspirationKan vi inte få veta vad det är vi ser på bilderna också?
27 november, 2007 at 09:09 #222816Anonym anvandareMemberPikehunter wrote:Dagens middag.
Stekt tonfiskkotletter och ris. En nyfunnen favorit![img=http://img219.imageshack.us/img219/135/dsc00481zt6.jpg]
Muuuuuuuuummmmmmmmmmmssssssss
27 november, 2007 at 16:52 #222817Anonym anvandareMemberEtt litet snack
[img=http://img57.imageshack.us/img57/920/20071127054dl2.jpg]27 november, 2007 at 23:05 #222818Anonym anvandareMembermat asså, fyfan va gott de är …
28 november, 2007 at 15:45 #222819Anonym anvandareMemberSushi
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.