Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
11 januari, 2008 at 20:24 #222895Anonym anvandareMember
Herrgud så hungrig jag blev.
überbiffen, ditt svin.
12 januari, 2008 at 21:43 #222896Anonym anvandareMemberQustaph wrote:Ser OTROLIGT gott ut!
Har du någon aning vad det är för kcal på allt det där tillsammans? Saknar tacos under min diet
Är det möjligtvist någon sorts grovtortilla mitt öga skådar?Ingen aning angående kaloriinnehållet.
Ja Santa Marias fullkornstortilla.
13 januari, 2008 at 00:27 #222897Anonym anvandareMemberlite fett hit, lite fett dit, du kommer aldrig få räfflor på rumpan ändå :p
Steinbach wrote:1 avokado
1 burk kesella
vitlök
sweet-chili sås
salt
chilikryddaMixa allt med stavmixer och tillsätt vatten under tiden för rätt konsistens. Vitlök, chilisås och kryddor används efter smak. Det är faktiskt min flickvän som gör såsen så jag vet inte exakt hur mycket hon har i men det är ju bara att pröva själv.
14 januari, 2008 at 23:05 #222898Anonym anvandareMemberKalkon med smak av Karibien – På en modifierad Grekisk sallad…
16 januari, 2008 at 18:31 #222899Anonym anvandareMemberMin middag ikväll blev:
Torsk med räkor , kryddor , ris o kesella sås på mitt vis:D17 januari, 2008 at 19:59 #222900Anonym anvandareMemberJust precis nu.
Ris
Kyckling
Grönsaker[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9918.jpg]
17 januari, 2008 at 22:44 #222901Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Just precis nu.Ris
Kyckling
Grönsaker[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9918.jpg]
Fan nu blev jag besviken überbiffen, alldeles för lite mängd protein jämfört med vad du brukar displaya. Och grönsaker? Jag trodde du hoppade sånt ; D.
18 januari, 2008 at 08:15 #222902Anonym anvandareMemberGröt på 90 g fiberberikade havregryn, 1 ägg, salt, kanel och jordgubbsylt. Till de drack jag kaffe och en c-vitamin brustablett.
19 januari, 2008 at 09:42 #222903Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Just precis nu.Ris
Kyckling
GrönsakerJag å andra sidan är riktigt riktigt nöjd med din tallrik herr überbiff! :happy:
19 januari, 2008 at 13:05 #222904Anonym anvandareMemberRobert Svensson wrote:My oldtime favorite!Det slinker ner ett antal av dessa i veckan
Ungefär det enda som jag själv har lagat som jag är nöjd med300g nötfärs
1dl ris, okokt
1 påse tacokrydda
1 burk majs[img=http://img250.imageshack.us/img250/7554/dsc00001gw1.jpg]
Men gött är det! Du kanske skulle ha till ngn ”sås”, lite salsa eller ngt, nu blev jag hungrig!
19 januari, 2008 at 13:10 #222905Anonym anvandareMemberRobert Svensson wrote:Jag tycker faktiskt inte att det blir så torrt. Eftersom kryddan redan förgyller smakenTorrt är det ju inte, men tänkte bara på smaken, lite sting! :emo-thumb
19 januari, 2008 at 13:40 #222906Anonym anvandareMemberRobert Svensson wrote:My oldtime favorite!Det slinker ner ett antal av dessa i veckan
Ungefär det enda som jag själv har lagat som jag är nöjd med300g nötfärs
1dl ris, okokt
1 påse tacokrydda
1 burk majs[img=http://img250.imageshack.us/img250/7554/dsc00001gw1.jpg]
Fan vad gott det ser ut!
22 januari, 2008 at 08:19 #222907Anonym anvandareMemberFrukost: Gröt på ägg, salt och kanel med kesella kvarg och hallon.
Middag: Ugnsgratinerad falukorv med tomatsalsa, lök, grönsaker, keso och potatismos.22 januari, 2008 at 11:17 #222908Anonym anvandareMemberKung Bruno wrote:Ser skitgott ut, ska käka gröt ikväll. Hur gör du exakt för att den ska se ut sådär?
- 2dl Rågflingor/havregryn/fiberhavregryn (rågade dl mått, 80-100g)
- 5dl vatten
- 2st ägg
- Salt
- Kanel
- 150g Kvarg
- 50g Frysta hallon
- 1msk Funlight
Koka upp vatten och gryn i kastrull, tillsätt salt och kanel under omrörning. Efter 2-3 minuter kläcker jag ägg i gröten och låter koka upp på medelvärme i ytterliga 5-6min (rör om titt som tätt). Under tiden blandar jag funlight (Jag varierar bland strawberry, amazing grape eller lime) med kvarg i en bunke. När gröten känns klar (när gröten ger motstånd vid omrörning) flyttar jag kastrullen från pannan, slevar upp all gröt i en djup tallrik och klickar på kesellan. Till sist toppar jag med frusna bär, hallon/blåbär, eller frukt.
Tips: Vill du få den mer lös och geggig tillsätts bara mer vatten efter du kläckt i båda äggen.
22 januari, 2008 at 11:23 #222909Anonym anvandareMemberRobert Svensson wrote:My oldtime favorite!Det slinker ner ett antal av dessa i veckan
Ungefär det enda som jag själv har lagat som jag är nöjd med300g nötfärs
1dl ris, okokt
1 påse tacokrydda
1 burk majs[img=http://img250.imageshack.us/img250/7554/dsc00001gw1.jpg]
det ser smarrigt ut. :emo-thumb Steker du det okokta riset tillsammans med köttfärsen och det andra, så är det klart sen? blir det inte riset hårt så?
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.