Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
13 februari, 2008 at 13:39 #222970Anonym anvandareMemberMATTI wrote:Äh, tkr att Ful-Kvargen smakar bättre, dock är det jobbig konsistens på den!
Det är väl just konsistensen som jag gnäller om lite…..
….Tur väl går det bra om man spär på med lite Fun Light Wildberry
14 februari, 2008 at 18:55 #222971Anonym anvandareMemberMåste bara ladda upp detta. Är sen ett år tillsamans med en fransk tjej och i Frankrike gillar dem ostekt kött. Detta är alltså ca 250gram rå köttfärs som man blandar ihop med hackad charlottenlök, inlagd gurka, kapris, en ägggula och majonäs samt ketchup. Och detta serveras med pommes frites. Kallas tartar-stek. Delikat? :emo-thumb
14 februari, 2008 at 21:17 #222972Anonym anvandareMemberthebadbeast wrote:Måste bara ladda upp detta. Är sen ett år tillsamans med en fransk tjej och i Frankrike gillar dem ostekt kött. Detta är alltså ca 250gram rå köttfärs som man blandar ihop med hackad charlottenlök, inlagd gurka, kapris, en ägggula och majonäs samt ketchup. Och detta serveras med pommes frites. Kallas tartar-stek. Delikat? :emo-thumbFyfan, varför bara inte steka det, liksom!
14 februari, 2008 at 21:42 #222973Anonym anvandareMemberthebadbeast wrote:Måste bara ladda upp detta. Är sen ett år tillsamans med en fransk tjej och i Frankrike gillar dem ostekt kött. Detta är alltså ca 250gram rå köttfärs som man blandar ihop med hackad charlottenlök, inlagd gurka, kapris, en ägggula och majonäs samt ketchup. Och detta serveras med pommes frites. Kallas tartar-stek. Delikat? :emo-thumbHoppas ni inte köper köttet på ICA : D
14 februari, 2008 at 21:42 #222974Anonym anvandareMemberlite av dagens krubb!
frukost! pannkakor på rågsikt med 250g kvarg och jordgubbar
lunch! panerad pangasiusfilé med potäter
14 februari, 2008 at 22:04 #222975Anonym anvandareMemberpangasiusfilé har aldrig gillat det, har dock inte panerat..
14 februari, 2008 at 22:21 #222976Anonym anvandareMemberQustaph wrote:pangasiusfilé har aldrig gillat det, har dock inte panerat..i ärlighetens namn tycker inte jag det är vidare gott heller… men det är billigt, willys säljer för 29kr/kg , slinker ner om man panerar och kryddar ordentligt, vad gör man inte som student…
15 februari, 2008 at 01:45 #222977Anonym anvandareMemberthebadbeast wrote:Måste bara ladda upp detta. Är sen ett år tillsamans med en fransk tjej och i Frankrike gillar dem ostekt kött. Detta är alltså ca 250gram rå köttfärs som man blandar ihop med hackad charlottenlök, inlagd gurka, kapris, en ägggula och majonäs samt ketchup. Och detta serveras med pommes frites. Kallas tartar-stek. Delikat? :emo-thumbLåter som en råbiff i mega-size med majonnäs och ketchup…
16 februari, 2008 at 07:22 #222978Anonym anvandareMember….den här råbiff historien låter riktigt rääääälig…. fy usch och tviii vare….
17 februari, 2008 at 11:10 #222979Anonym anvandareMembermSJÖDIN wrote:Smakar det bra?Oja! Testa vettja
17 februari, 2008 at 14:33 #222980Anonym anvandareMemberOver my dead body att ja trycker ner rå köttfärs
17 februari, 2008 at 16:48 #222981Anonym anvandareMemberthebadbeast wrote:Måste bara ladda upp detta. Är sen ett år tillsamans med en fransk tjej och i Frankrike gillar dem ostekt kött. Detta är alltså ca 250gram rå köttfärs som man blandar ihop med hackad charlottenlök, inlagd gurka, kapris, en ägggula och majonäs samt ketchup. Och detta serveras med pommes frites. Kallas tartar-stek. Delikat? :emo-thumbtartar biff brukar väl annars vara rå oxfilé färs?
/A
18 februari, 2008 at 00:51 #222982Anonym anvandareMembernaxon wrote:tartar biff brukar väl annars vara rå oxfilé färs?/A
Vet inte. Men vanlig svensk råbiff ska ju göras på skrapat innanlår.
Att äta vanlig färs rå känns bara skabbit.
18 februari, 2008 at 21:20 #222983Anonym anvandareMembervart finns de stora kesella-lätt burkarna?
18 februari, 2008 at 22:18 #222984Anonym anvandareMemberRobert Svensson wrote:På Lidl. Millbona kvarg.SNart 1år med Lidl-luffarkvarg, och här är man, lika stor som hulken! Great shit!
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.