Home › Forums › Matlagning och Recept › Matbilder !
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
6 maj, 2008 at 04:06 #223165Anonym anvandareMember
Frukost. Fy fan för att äta så här dags.
[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9911.jpg]
Razmeister899 wrote:Den sista bilden med potatis och korv är jag bara tvungen att fråga, är det en portion?!Nej.
6 maj, 2008 at 06:26 #223166Anonym anvandareMemberFörsta grillet i lördags
6 maj, 2008 at 08:39 #223167Anonym anvandareMemberMATTI wrote:Uberbiffen is back!…och så lägger han upp maten fint för oss. :happy:
6 maj, 2008 at 16:46 #223168Anonym anvandareMemberDagens nyttiga mat!:up:
6 maj, 2008 at 20:01 #223169Anonym anvandareMemberüberbiffen wrote:Frukost. Fy fan för att äta så här dags.[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9911.jpg]Nej.
überbiffen, vad innehåller frukosten ? . Ser inte riktigt vad det är för något Förutom ägen och ljusen
mvh
6 maj, 2008 at 20:11 #223170Anonym anvandareMemberSer ut som havregrynsgröt och äpplemos med något som liknar äpplebitar på men förmodligen inte är det… Vad är det sista?
6 maj, 2008 at 20:12 #223171Anonym anvandareMemberBenjamin_fj wrote:überbiffen, vad innehåller frukosten ? . Ser inte riktigt vad det är för något Förutom ägen och ljusenmvh
2dl havregryn
1dl fiberberikade havregryn
1 ägg
salt
kanel
äpplemos
päron6 maj, 2008 at 20:16 #223172Anonym anvandareMember[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9910.jpg]Kokat jasminris mixat med mjölk. Smakar risgrynsgröt minus socker. Mycket lättare och godare än att stoppa i sig riset på traditionellt vis. Smidigt att slänga in ett par om dagen när man behöver bulka upp.
:emo-thumb[img=http://www.bigpimpin.org/pictures/food/CIMG9908.jpg]
6 maj, 2008 at 20:34 #223173Anonym anvandareMemberKorv med pasta och ketchup. Enkel, ärlig och god mat.
Har en falukorv som ligger och väntar i kylen. Ser riktigt fram emot den senare ikväll!
7 maj, 2008 at 23:00 #223174Anonym anvandareMemberBild 1
Dagens kycklingkompott med ris (en mix av det mesta typ)Bild 2
Gårdagens kyckling med stekt ris och grönsakerBild 3
Panerad rödspetta med kokt potatis och filsås7 maj, 2008 at 23:17 #223175Anonym anvandareMemberPanerad rödspetta med kokt potatis och filsås =fyfan vad gott det ser ut att vara
7 maj, 2008 at 23:18 #223176Anonym anvandareMemberdamn, den panerade rödspättan ser riktigt läcker ut
Hur har du fått paneringen att stanna kvar sådär, för mej släpper den oftast .8 maj, 2008 at 08:06 #223177Anonym anvandareMemberBudak wrote:damn, den panerade rödspättan ser riktigt läcker ut
Hur har du fått paneringen att stanna kvar sådär, för mej släpper den oftast .Mjöl, ströbröd och ägg är allt som krävs för en schyst panering, sen att det steks i rikligt med äkta smör. Inga dieter här inte
Koka potatis -> Förbered rödspettan -> Doppa fisken i mjöl, ägg och ströbröd (kronologisk ordning) -> smör i stekpanna -> i med firren -> stek ganska hastigt på vardera sida -> ät och vad glad
Ibland skippar folk att mjöla fisken och använder för tunnt lager med ströbröd, då släpper oftast paneringen vid stekning. Lycka till!
8 maj, 2008 at 23:50 #223178Anonym anvandareMemberBara jag som tycker att mittenbliden ser godast ut?
Panerad rödspätta är gott, men knappst jätteupphetsande. Dessutom tycker jag att den blir godare enkelpanerad. Mindre brödig och smakar mer fisk. Panera i rågmjöl och stek i rikligt med smör – mums!
Vad är det i ris/kycklingbalndingen förresten? Ser riktigt gott ut!
9 maj, 2008 at 01:02 #223179Anonym anvandareMembermeeper wrote:Bara jag som tycker att mittenbliden ser godast ut?Panerad rödspätta är gott, men knappst jätteupphetsande. Dessutom tycker jag att den blir godare enkelpanerad. Mindre brödig och smakar mer fisk. Panera i rågmjöl och stek i rikligt med smör – mums!
Vad är det i ris/kycklingbalndingen förresten? Ser riktigt gott ut!
Inget fel på sista bilden heller:P
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.