- This topic is empty.
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Min kyckling variant
Detta recept kör jag stenhårt på.
Hittade på detta när maten inte smakade så mycket.
600g kyckling
½ lök
Sweet chili (4 matskedar)
soja (2 matskedar)
salt
peppar
Hacka ner kycklingen å löken grovt.
Blanda kycklingen, sweet chilin, löken å sojan i en skål å rör om.
Salta å peppra å låt stå 10min å dra in.
Stek allt på ganska hög värme i 3min för att sedan låta det stå på ljummen värme 5-6 min.
Servera med nykokt potatis å lite grönsaker.
Gryyymt gott!
Ät å må gott.
600g kyckling
½ lök
Sweet chili (4 matskedar)
soja (2 matskedar)
salt
peppar
Hacka ner kycklingen å löken grovt.
Blanda kycklingen, sweet chilin, löken å sojan i en skål å rör om.
Salta å peppra å låt stå 10min å dra in.
Stek allt på ganska hög värme i 3min för att sedan låta det stå på ljummen värme 5-6 min.
Servera med nykokt potatis å lite grönsaker.
Gryyymt gott!
Ät å må gott.
Blir det inte torrt? Försvinner inte all vätska typ när du steker?
Annars så låter det ju väldigt gott.
Nä efter du har stekt ganska hårt så kan du steka under lock, då får du till en god sky till.
Eller tillsätt lite vatten.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY