Home › Forums › Matlagning och Recept › Mörk Choklad
- This topic is empty.
-
AuthorPosts
-
30 oktober, 2006 at 09:03 #936825Anonym anvandareMember
Hos mig behöver chokladen aldrig vänat på mig…:pop:
Tycker inte den ska behöva det…Nordberg wrote:Jag har en 74% ig som ligger och väntar på mig i köket som måste ner ikväll, men det ska nog inte vara några problem .30 oktober, 2006 at 09:22 #936826Anonym anvandareMemberJag köpte 86% fr marabou, den va super god.det räckte med några bitar så va man nöjd:emo-thumb jag som kan vräka i mig 1 hel själv annars :p
kakan ska va tunn o knaprig30 oktober, 2006 at 09:57 #936827Anonym anvandareMemberFia wrote:Hos mig behöver chokladen aldrig vänat på mig…:pop:
Tycker inte den ska behöva det…Nej den ska ju inte behöva känna sig utanför :p .
30 oktober, 2006 at 19:04 #936828Anonym anvandareMemberJag gillar inte mörk choklad men min kära Paula slår nog alla här :pop:
30 oktober, 2006 at 20:34 #936829Anonym anvandareMemberJo det är sant..därför den är så vansinnigt god antar jag!!
Märker att jag gärna går in just HÄR och skriver…känns som jag ”kan” så mycket om just denna ”vara”…:o och kanske anledningen till det där jag ser på låren…Jompa wrote:Är det inte Marabou som har nån bluffvariant där ”höljet” är mörk choklad med hög kakohalt, som sedan är ”fylld” med något sämre…4 november, 2006 at 21:10 #936830Anonym anvandareMemberMmm veckans första ruta, nu i magen .
26 november, 2006 at 19:23 #936831Anonym anvandareMemberMörk choklad innehåller ofta fler kcal än ljus, men mycket mer antioxidanter. Det är därför den anses ”nyttigare”. Och eftersom den är kraftigare i smaken och mer bitter, så behöver man inte lika stor mängd choklad som om man åt ljusare, för att mätta chokladsuget.
26 november, 2006 at 19:53 #936832Anonym anvandareMemberBella Eklund wrote:Mörk choklad innehåller ofta fler kcal än ljus, men mycket mer antioxidanter. Det är därför den anses ”nyttigare”. Och eftersom den är kraftigare i smaken och mer bitter, så behöver man inte lika stor mängd choklad som om man åt ljusare, för att mätta chokladsuget.[http://forum.body.se/showpost.php?p=184984&postcount=8]
Missat nåt :whistle:
26 november, 2006 at 21:31 #936833Anonym anvandareMemberSam jr wrote:[http://forum.body.se/showpost.php?p=184984&postcount=8]Missat nåt :whistle:
Jag sa inte allt som stod där, men lite. Det var la inte fel eller?
27 november, 2006 at 06:11 #936834Anonym anvandareMemberBella Eklund wrote:Jag sa inte allt som stod där, men lite. Det var la inte fel eller?Bella Eklund wrote:Mörk choklad innehåller ofta fler kcal än ljus, men mycket mer antioxidanter. Det är därför den anses ”nyttigare”.Om detta stod det såhär
”Antioxidanter
Det är framförallt mörk choklad som omges av många rykten. Den ska vara uppiggande, motverka depressioner, verka som afrodisiakum och innehålla många antioxidanter.Vi har värden för vissa antioxidanter men de positiva påståenden som finns om att äta choklad kan vi tyvärr inte bekräfta!”
Men choklad e gött och mår man bra av att äta choklad så ska man äta choklad..
All mat är bra i rätt mängd.
27 november, 2006 at 13:38 #936835Anonym anvandareMemberJajaja. Nääästan då :p thaha
5 december, 2006 at 12:59 #936836Anonym anvandareMemberNågon som smakat 99%ig? Är sugen på att testa någon riktigt mörk choklad idag^^ Har inte ätit något godis sen förra helgen:P
5 december, 2006 at 13:20 #936837Anonym anvandareMemberMörk choklad & cigars!!! [/b]
[img=http://www.zonecapone.com/bilder/cigars/grizzlys_19.jpg]THATS the way to go!!
ZONE[/b]
5 december, 2006 at 13:38 #936838Anonym anvandareMemberMacke89 wrote:Någon som smakat 99%ig? Är sugen på att testa någon riktigt mörk choklad idag^^ Har inte ätit något godis sen förra helgen:PUsch ja, och inte var det gott. Alldeles för bittert.
70-80% is the shit!
5 december, 2006 at 21:01 #936839Anonym anvandareMemberMacke89 wrote:Någon som smakat 99%ig? Är sugen på att testa någon riktigt mörk choklad idag^^ Har inte ätit något godis sen förra helgen:PMm, det smakar typ som att äta ren kakao:p 85% är bäst enligt mig:nod
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.