Home › Forums › Matlagning och Recept › Mörk Choklad
Ok:emo-thumb Då får de bli en sån till helgen då:pop:
Det farliga i choklad är väl syntetiska fetter? Transfetter. Man pressar ihop en gegga och tillsätter Petroleum och färg. Billigt fett som förstör kärlen och gör en beroende av läkemedel. Det är förbjudet i Danmark i varje fall.
Annars är nog choklad nyttigt. Beroende på vad för sorts socker som används också kanske.
Hhhhmmm….Nog har den smakat nästan för bra för att vara sann….Men hur kommer det sig att den får heta 70 % då?
Hur gör de för att den inte ska falla i bitar?
Ok..erkänner att garrarna intresserar mig mer än chokladen! Dock är det riktigt fin smak kombination med cigarrer & choklad! Gärna ihop med min egna latte! Bruna smaker in true gangsta`style!!!
ZONE
[www.zonecapone.com]
Hhhhmmmm? Det står följande på baksidan (Var tvungen att köpa en efter allt snack:pop:
”Produkten innehåller minst 70 % kakao”
Så jag vet inte vad jag ska tro?
Får man skriva så om så inte är fallet??
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY