- This topic is empty.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
- You must be logged in to reply to this topic.
Home › Forums › Matlagning och Recept › Någon som testat ”Flygande Starke Jakob”? [Body 02-2010]
Såg detta receptet i månadens Body och fy tusan, det verkar riktigt gott! Skall prova det senare i veckan men är det någon här som redan har ätit det?
nej men jag gjorde pajen med fetaost/kyckling/oliver….. Riktig god!!
Har ett liknande recept i min blogg – supergott!
[http://lissfit.com/2009/08/07/en-slimmad-flygande-jakob/]
[img=http://lissfit.files.wordpress.com/2009/08/flygande-jakob-formen.jpg?w=300&h=185]
Ja, väldigt lätt att föreställa sig det. Lättare sagt än gjort att ”tänka sig” hur det ska smaka, kan bli helt annorlunda.
Jag testade den fast gjorde om den lite, skippade baconet. Sen kokade jag riset och åt det på sidan om. Hur som haver så var det gott iaf.
Nån som kan slänga in receptet här?
Ingredienser
3dl okokt basmatiris
1 hel grillad kyckling
75g kalkonbacon
2 bananer
½ dl naturella jordnötter
4 dl Milda Mini Mat
1 dl chilisås
Tillagning
Koka riset enligt anvisningarna på förpackningen. Rensa kycklingen från
ben och skinn så att du bara får köttet kvar. Fördela kycklingköttet i mindre
bitar. Strimla kalkonbaconen och skiva bananen. Skala jordnötterna om de
har skal. Blanda Milda Mini Mat med chilisåsen.
När riset är färdigkokt, bred ut det på botten av en ugnsform.
Fördela kyckling, kalkonbacon och bananskivor över riset. Häll över
chilisåsblandningen och toppa med jordnötterna. Gratinera i mitten
av ugnen på 225C i cirka 15min.
BODY är tidningen för dig som vill träna lite hårdare, lite bättre och lite mer seriöst.
Vi lär dig hur du snabbt och effektivt kan skaffa dig din drömfysik och behålla den.
Varje månad i BODY