Ny (för mig) pasta

Home Forums Matlagning och Recept Ny (för mig) pasta

  • This topic is empty.
Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • Author
    Posts
  • #575774
    Eddie Vedder wrote:
    Ja det vet jag väl. Hur skulle jag annars kunna veta att du vill ha så fettsnål sås?:| Det var ju just p.g.a. av att du skrev det. ”Killen gillar 3%-ig Rhode Island så jag rekommenderar en annan supergod sås med samma fetthalt” var alltså min tankegång.;)

    Aha! Gillar rhode island skarpt dock, men kan nog prova den du nämnde också :D

    #575775

    Pastan smakar kanon al dente.

    #575776
    nutz wrote:
    Pastan smakar kanon al dente.

    Aha, du köpte och provade? :) nice nice

    #575777

    Riktigt intressant om man kan få i sig 16g protein från kolhydratskällan :D
    Ska lätt prova! Någon som har ca pris på varan nu?

    #575778
    Gustaf Lindberg wrote:
    Riktigt intressant om man kan få i sig 16g protein från kolhydratskällan :D

    Om du tycker att bönor + pasta är en intressant kombination kan jag välkomna dig in i en ny värld av god mat.:up: Att mixa vanlig pasta med bönor är både godare och billigare. Så även om den här produkten är intressant, jag tror t.o.m. jag ska testa den, så kommer jag nog alltid hellre välja vanlig pasta med olika goda baljväxter till. Och eventuellt att jag som vanligt tillsätter typ mjukost, riven hårdost eller en burk makrill i tomatsås etc.

    #575779
    Gustaf Lindberg wrote:
    Riktigt intressant om man kan få i sig 16g protein från kolhydratskällan

    Absolut. Som det är nu så får man ju bara i sig 14 gram från vanlig fullkornspasta och så kan man ju inte ha det. :D

Viewing 6 posts - 16 through 21 (of 21 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.